Oppenheimer: «Οι σκηνές σεξ με τη Φλόρενς Πιου είναι γαμ... δυνατές» λέει ο Κίλιαν Μέρφι

Oppenheimer: «Οι σκηνές σεξ με τη Φλόρενς Πιου είναι γαμ... δυνατές» λέει ο Κίλιαν Μέρφι

Η 27χρονη ηθοποιός υποδύεται την ερωμένη του Οπενχάιμερ, Ζαν Τάτλοκ και ο πρωταγωνιστής την... αποθέωσε για τη συνεργασία τους

oppenheimer_murphy83
Το «Oppenheimer» μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις κινηματογραφικές αίθουσες, με τις κριτικές να αποθεώνουν τον σκηνοθέτη, Κρίστοφερ Νόλαν και το καστ.

Ο Κίλιαν Μέρφι που υποδύεται τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ έδωσε μία συνέντευξη στη «Sydney Morning Herald» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές που γύρισαν με τη Φλόρενς Πιου.

Η 27χρονη ηθοποιός έχει αναλάβει τον ρόλο της ερωμένης του Οπενχάιμερ, Ζαν Τάτλοκ και το φιλμ περιλαμβάνει μερικές «πολύ δυνατές» στιγμές με τον Μέρφι, όπως ο ίδιος τόνισε στη συνέντευξη.
Κλείσιμο

Ο 47χρονος Ιρλανδός εκθείασε την Πιου στην αυστραλιανή εφημερίδα, λέγοντας: «Αυτές οι σκηνές γράφτηκαν επίτηδες. Ήξερε [ο Νόλαν] ότι αυτές οι σκηνές θα έδιναν στην ταινία τη βαθμολογία που πήρε. Και νομίζω ότι όταν τις βλέπεις, είναι τόσο γαμ... δυνατές. Και δεν είναι αχρείαστες. Είναι τέλειες. Και η Φλόρενς είναι απλά καταπληκτική».

Ο «πατέρας της ατομικής βόμβας» είχε σχέση με την Τάτλοκ πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου του με τη σύζυγό του, Κάθριν Οπενχάιμερ, την οποία υποδύεται στο φιλμ, η Έμιλι Μπλαντ.

«Νομίζω ότι είναι απίστευτη» συνέχισε ο Μέρφι για την Πιου και πρόσθεσε: «Η παρουσία της τόσο ως άνθρωπος όσο και στην οθόνη είναι εκπληκτική».

Δείτε το τρέιλερ του «Oppenheimer»
Oppenheimer | Official Trailer


Η ιστορία του Οπενχάιμερ

Ο Ρόμπερτ Οπενχάιμερ ήταν ο επικεφαλής του «Manhattan Project» που οδήγησε στη δημιουργία της ατομικής βόμβας, του πιο θανατηφόρου όπλου στην ιστορία της ανθρωπότητας. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της ζωής του, αλλά και μετά τον θάνατό του, ο ίδιος κουβαλούσε σαν κατάρα το παρατσούκλι «πατέρας της ατομικής βόμβας».

Μετανιωμένος πια για τον ρόλο που είχε στη δημιουργία μιας τόσο καταστροφικής εφεύρεσης, μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο παραιτήθηκε από το πόστο του στο εργαστήριο του Λος Άλαμος και αντιστάθηκε με μένος στη βόμβα υδρογόνου (H-bomb) και σε παρόμοια όπλα.

Στην ταινία παίζουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ. Εκτός από τον Μέρφι, το κοινό θα δει στη μεγάλη οθόνη τους: Έμιλι Μπλαντ, Φλόρενς Πιου, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ματ Ντέιμον και Ράμι Μάλεκ.



Ειδήσες σήμερα:

Κάρυστος: Η στιγμή που το Canadair συντρίβεται στην Κάρυστο - Βίντεο ντοκουμέντο

Ακτοπλοΐα: Πού και πόσο έπεσαν τα ναύλα - Μειώθηκαν στο Αιγαίο, αλλά όχι σε Ιόνιο και πορθμεία

Βασίλης Παλαιοκώστας: Ο Νο1 καταζητούμενος στην Ελλάδα έγινε το πιο δημοφιλές podcast στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης