Νικ Κάρτερ: Γυναίκα τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα γιοτ όταν ήταν ανήλικη

Νικ Κάρτερ: Γυναίκα τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα γιοτ όταν ήταν ανήλικη

Η μήνυση περιγράφει κι άλλες επιθέσεις, όπως μια σε ένα λεωφορείο κι άλλη μια σε σκάφος - Ο ίδιος αρνείται τους ισχυρισμούς

nik-karter
O τραγουδιστής των Backstreet Boys, Νικ Κάρτερ αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο, αφού κατηγορείται για πολλαπλές περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος ενός 15χρονου κοριτσιού.

Η μήνυση κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο της κομητείας Κλαρκ της Νεβάδα τη Δευτέρα και κατηγορεί τον Κάρτερ για σεξουαλική επίθεση σε ένα κορίτσι από την Πενσυλβάνια, το 2003, όταν εκείνος ήταν 22-23 ετών.

Η κατήγορος, η οποία συστήνεται ως «AR» ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση πολλές φορές, συμπεριλαμβανομένης μίας στην καμπίνα ενός πολυτελούς γιοτ. Όπως αναφέρουν τα έγγραφα, ο Κάρτερ της έδωσε εντολή να κρατήσει μυστικό από όλους το τι έγινε.

Εκτός από το περιστατικό στο γιοτ, η μήνυση περιγράφει κι άλλες επιθέσεις, όπως μια σε ένα λεωφορείο κι άλλη μια σε σκάφος. Επιπλέον, η γυναίκα τον κατηγορεί ότι της παρείχε αλκοόλ και ναρκωτικά, ενώ ήταν ανήλικη, παρασέρνοντάς την έτσι στο γιοτ τους.

Κλείσιμο

Τέλος, ισχυρίζεται πως ο Κάρτερ της μετέδωσε τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV). Αν και στο παρελθόν ως έφηβη, είχε αναφέρει τα περιστατικά τόσο στη μητέρα της, όσο και στις τοπικές αρχές της Πενσυλβάνια, ο Κάρτερ δεν κατηγορήθηκε ποτέ για τις πράξεις του.

Οι κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί αφορούν σεξουαλική επίθεση, εκ προθέσεως πρόκληση συναισθηματικής αγωνίας και από αμέλεια πρόκληση συναισθηματικής αγωνίας.

Σε απάντηση, οι δικηγόροι του εξέδωσαν μια ανακοίνωση που αναφέρει: «Ο Νικ είναι ευχαριστημένος με την πρόσφατη κατάθεση της AR, καθώς θα διασφαλίσει ότι όλοι οι επί του παρόντος γνωστοί συν-συνωμότες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη μαζί». Τόνισαν επίσης, ότι οι ισχυρισμοί της κοπέλας είχαν προηγουμένως ερευνηθεί και κρίθηκαν αβάσιμοι από τις αρχές.

Ο Κάρτερ αρνείται φυσικά, αυτούς τους ισχυρισμούς, ενώ οι δικηγόροι του κατηγορούν τη γυναίκα ότι εκμεταλλεύεται το κίνημα #MeToo.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ρίτα Γουίλσον - Χρήστος Μάστορας: Αυτό είναι το νέο τραγούδι τους για το «Γάμος αλά ελληνικά 3»


Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στον Έβρο για 12η μέρα, η μεγαλύτερη φωτιά που έχει καταγράψει η ΕΕ


Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα και βροχές στα βορειοδυτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης