Ο Νικ Κάρτερ ξεσπά σε λυγμούς πάνω στη σκηνή μια μέρα μετά το θάνατο του αδελφού του Άαρον

Ο Νικ Κάρτερ ξεσπά σε λυγμούς πάνω στη σκηνή μια μέρα μετά το θάνατο του αδελφού του Άαρον

«Η καρδιά μου έχει σπάσει. Παρόλο που ο αδελφός μου και εγώ είχαμε μια περίπλοκη σχέση, η αγάπη μου γι' αυτόν δεν έσβησε ποτέ», έγραψε στο Instagram του

Aaron_Nick
Ο Νικ Κάρτερ άρχισε να κλαίει με λυγμούς πάνω στη σκηνή στο Λονδίνο το βράδυ της Κυριακής μια μέρα μετά την είδηση ότι ο αδελφός του Άαρον βρέθηκε νεκρός σε μια μπανιέρα στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Ο 42χρονος τραγουδιστής αυτή την περίοδο κάνει την προγραμματισμένη του περιοδεία με το συγκρότημά του, τους Backstreet Boys.

Ο Νικ Κάρτερ συγκινήθηκε ενώ τραγουδούσε το «Show Me The Meaning of Being Lonely» και δεν μπόρεσε να τελειώσει την ερμηνεία του.

Nick Carter breaks down in tears on stage at First Backstreet Boys concert since AARON Carter Death


Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος έσπευσαν στη σκηνή να τον αγκαλιάσουν και να τον στηρίξουν.

«Απόψε έχουμε βαριά καρδιά, γιατί χάσαμε ένα από τα μέλη της οικογένειάς μας χθες», είπε ο Κέβιν Ρίτσαρντσον απευθυνόμενος στους θαυμαστές του για να συνεχίσει: «Θέλαμε απλώς να βρούμε μια στιγμή στη συναυλία μας για να τον τιμήσουμε. Είναι μέλος της οικογένειάς μας και σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας».

Κλείσιμο
Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, οι Backstreet Boys είχαν ενημερώσει ότι παρά το πένθος τους η συναυλία θα γινόταν κανονικά.

Ο Knowle DJ έγραψε στο Instagram: «Απ' όσο μου είπαν η συναυλία θα γίνει και θα είμαι εκεί απόψε. Αλλά θα πρότεινα να ελέγξετε τις επίσημες ιστοσελίδες για να είστε σίγουροι σε περίπτωση που αλλάξει κάτι. Ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόησή σας και ας προσευχηθούμε όλοι για τον Νικ και την οικογένειά του».

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Nικ είχε δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες με τον αδερφό του λέγοντας ότι η καρδιά του έχει ραγίσει παρά την περίπλοκη σχέση τους, προσθέτοντας ότι η αγάπη του για τον Άαρον δεν έσβησε ποτέ.

«Η καρδιά μου έχει σπάσει. Παρόλο που ο αδελφός μου και εγώ είχαμε μια περίπλοκη σχέση, η αγάπη μου γι' αυτόν δεν έσβησε ποτέ. Πάντα κρατούσα την ελπίδα ότι με κάποιο τρόπο, κάποια μέρα θα ήθελε να βαδίσει σε ένα υγιές μονοπάτι και τελικά θα έβρισκε τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν. Μερικές φορές θέλουμε να κατηγορήσουμε κάποιον ή κάτι για μια απώλεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο εθισμός και η ψυχική ασθένεια είναι ο πραγματικός κακός εδώ. Θα μου λείψει ο αδελφός μου περισσότερο από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς. Σε αγαπώ Chizz. Τώρα μπορείς επιτέλους να έχεις την ηρεμία που δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις εδώ στη γη....Σ' αγαπώ αδελφούλη μου».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Νικ Κάρτερ
Aaron_Nick_Carter
Aaron_Nick_Carter1
Aaron_Nick_Carter2
Aaron_Nick_Carter3
Aaron_Nick_Carter4


Ο Άαρον, 34 ετών, βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του στο σπίτι του στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια το Σάββατο. Οι γείτονες είπαν ότι μια γυναίκα, που πιστεύεται ότι ήταν η οικιακή βοηθός του σπιτιού, άνοιξε την πόρτα φωνάζοντας «είναι νεκρός, είναι νεκρός».


Ειδήσεις σήμερα:

«Πράξεις ακραίας προκλητικότητας» από τον Ερντογάν απέναντι στον ιλιγγιώδη πληθωρισμό

Στα «χνάρια» του Μασκ και ο Ζούκερμπεργκ: Ετοιμάζεται για μαζικές απολύσεις σε Facebook και Instagram

Φατάχ: O γνωστότερος πολιτικός κρατούμενος στην Αίγυπτο ανακοινώνει πως ξεκινάει και απεργία δίψας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης