Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η σπάνια δημόσια εμφάνισή της στο θέατρο Άλσος
Η ηθοποιός απόλαυσε τους συναδέλφους της στο θέατρο - Δείτε φωτογραφίες
Στο θέατρο Άλσος βρέθηκε η Μίρκα Παπακωνσταντίνουγια να παρακολουθήσει την παράσταση «Τι φάση πάλι ρε;».
Η ηθοποιός σπάνια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις και προτιμά να κρατά ένα χαμηλό προφίλ, χωρίς να απασχολεί την επικαιρότητα.
Ωστόσο, θέλησε να βρεθεί στην εν λόγω παράσταση, για να παρακολουθήσει κι από κοντά τους συναδέλφους της, που πρωταγωνιστούν.
Φυσικά, δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους ηθοποιούς στα παρασκήνια, μεταφέροντάς τους τη θετική της ενέργεια.
Στον φακό πόζαρε με τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λευτέρη Ελευθερίου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και άλλους.
Την προσοχή τράβηξε για ακόμα μια φορά το λουκ, με το οποίο εμφανίστηκε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, καθώς είναι γνωστή για τις σικ επιλογές της. Η ηθοποιός φόρεσε ένα μακρύ λεοπάρ φόρεμα με κίτρινες λεπτομέρειες, που σίγουρα δεν την άφησε να περάσει απαρατήρητη.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.