Μπέσσυ Αργυράκη: Αυτοτρολάρεται για την τούμπα που «έφαγε» στη Θεσσαλονίκη - «Έκανα stage diving»

Μπέσσυ Αργυράκη: Αυτοτρολάρεται για την τούμπα που «έφαγε» στη Θεσσαλονίκη - «Έκανα stage diving»

Η χιουμοριστική ανάρτηση της κόρης της με την τραγουδίστρια, λίγες μέρες αφότου έπεσε από τη σκηνή και χτύπησε

bessy_argyraki_toumpa
Δεν έχασε το χιούμορ της η Μπέσσυ Αργυράκη μετά το ατύχημα που είχε στη Θεσσαλονίκη, όταν σκόνταψε και έπεσε από τη σκηνή σε ύψος 1 μέτρου.

Η τραγουδίστρια εισήχθη στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα στο κεφάλι, με την κόρη της να ενημερώνει το κοινό ότι «όλα είναι καλά».

Λίγες μέρες μετά την «τούμπα» της στη συναυλία, η Μπέσσυ Αργυράκη τρόλαρε τον εαυτό της στα social media.

Η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζαμ έβγαλε ένα Instagram story με την ίδια να ρωτά τη μητέρα της «Τι έκανε μαμά ακριβώς στη Θεσσαλονίκη;».

«Stage diving» της απάντησε η Μπέσσυ Αργυράκη με χιουμοριστική διάθεση, που σημαίνει «βουτιά στο πλήθος». Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κλιπ, έχοντας το κεφάλι τυλιγμένο με ένα ροζ μαντήλι, ενώ από μέσα φαίνεται ο επίδεσμος.

Δείτε το βίντεο
Η Μπέσσυ Αργυράκη τρολάρει την τούμπα που «έφαγε» στη σκηνή - «Έκανα stage diving»


Το ατύχημα που είχε η Μπέσσυ Αργυράκη

Ενώ η τραγουδίστρια βρισκόταν πάνω στη σκηνή, θέλησε να πλησιάσει λίγο το κοινό που βρισκόταν από κάτω και τη χειροκροτούσε. Ωστόσο, ένα λάθος βήμα την οδήγησε να σκοντάψει στο ηχείο, με αποτέλεσμα να πέσει στο κοινό, από την εξέδρα που είχε στηθεί και έχει ύψος περίπου ένα μέτρο.



Μιλώντας αργότερα, στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν, ενώ ευχαρίστησε επίσης, τους γιατρούς, αλλά και την κόρη της, που ήταν στο πλευρό της.

«Είμαι έτοιμη να φύγω από το Διαβαλκανικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς εδώ. Η νευρολόγος ήταν εκεί και χόρευε συμπτωματικά και με βοήθησε. Και τη Σοφία Βόσσου που παρεβρέθηκε κοντά μου» είπε πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Όσο για το πώς συνέβη το περιστατικό, δήλωσε: «Ήταν μια λαοθάλασσα από κόσμο, όλοι όρθιοι να χορεύουν. Μου δημιούργησε μεγάλη χαρά. Σκόνταψα στο μόνιτορ, γιατί ήταν πολύ μπροστά στη σκηνή. Ήταν ενάμιση μέτρο ύψος. Με έκανε να χάσω τον βηματισμό μου και πήγα με το κεφάλι. Δεν ξέρω πώς προέκυψε, αλλά μάλλον πήγα να πιαστώ και με έκανε να γείρω μπροστά, έπεσα στα χαλίκια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuh1kpqi1j89)
Κλείσιμο


«Ελαφρώς αστειευόμενη θα πω για πρώτη φορά ότι νιώθω πως ήταν μάτι. Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι πολύ τυχερή, έχω κλάψει πολλές φορές από συγκίνηση. Έχω ευχαριστήσει τον φύλακα-άγγελό μου που ήταν δίπλα μου, μου δίνει κουράγιο να το αντιμετωπίσω και να αφήσω πίσω τον κίνδυνο. Κι αυτή τη φορά ο κίνδυνος θα μπορούσε να ήταν ή να μείνω εκεί ή να μείνω παράλυτη» συμπλήρωσε η Μπέσσυ Αργυράκη.



Ειδήσεις σήμερα

Χειμερινός... καύσωνας σε Χιλή και Αργεντινή - Ρεκόρ ζέστης με 37 βαθμούς Κελσίου


Εικόνες ντροπής στο Κτηματολόγιο Αθηνών με ουρές 12 ώρες πριν ανοίξει – Δείτε βίντεο


Ariana Viera: Η 26χρονη Miss Βενεζουέλα σκοτώθηκε σε τροχαίο - Είχε ανεβάσει βίντεο για την κηδεία της



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης