Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για τη γυναίκα του: «18 χρόνια μετά, η αγάπη εξακολουθεί να ανθίζει»

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για τη γυναίκα του: «18 χρόνια μετά, η αγάπη εξακολουθεί να ανθίζει»

Δείτε τη ρομαντική ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός για την επέτειο γάμου του

Robert_Downey_Jr
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ χρησιμοποίησε την Κυριακή την πλατφόρμα του Instagram για να τιμήσει την επέτειο του γάμου του μαζί με τη σύζυγό του, Σούζαν. Ο 57χρονος ηθοποιός, διάσημος για τον ρόλο του ως Iron Man, μοιράστηκε ένα ζευγάρι στιγμιότυπων που απεικονίζουν τον ίδιο και τη γυναίκα του. Στις ρομαντικές αναρτήσεις, ο Ντάουνι Τζούνιορ εξέφρασε: «18 χρόνια μετα, η αγάπη εξακολουθεί να ανθίζει».

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στην ημέρα του γάμου του αναδημιουργώντας μια αγαπημένη φωτογραφία. Η αρχική εικόνα αποτύπωσε μια στιγμή οικειότητας, καθώς ο σταρ αγκάλιαζε στοργικά τη νύφη του. H Σούζαν εμφανιζόταν με ένα λευκό φόρεμα και ένα αέρινο πέπλο, κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια.
371355229_849035603245878_5673478783824222295_n

Κλείσιμο
Στη νέα εκδοχή, το ζευγάρι πρόσθεσε τη δική του προσωπική πινελιά. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ φόρεσε μία κίτρινη μπλούζα, ενώ η Σούζαν Ντάουνι κρατούσε ένα μπουκέτο με ηλιοτρόπια.

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ μετέφερε τα συναισθήματά του στη λεζάντα, γράφοντας: «Σε εκείνη που αγκαλιάζει τα πολλά καμώματά μου με στοργή, υπόσχομαι την αιώνια αγάπη μου».
371341360_849036186579153_1144329524103886945_n
Η ανάρτηση συγκέντρωσε τεράστια ανταπόκριση από το κοινό του Ντάουνι Τζούνιορ, συγκεντρώνοντας πάνω από τέσσερα εκατομμύρια likes.

Η Σούζαν Ντάουνι, της οποίας ο δρόμος διασταυρώθηκε με τον μελλοντικό σύζυγό της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Gothika» του 2003, έχει αναγνωριστεί ευρέως για τον καθοριστικό ρόλο της στο ταξίδι του προς την ανάρρωση. Αφού καταπιάστηκε με πολλαπλές προσπάθειες απεξάρτησης και μια περίοδο φυλάκισης, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, άλλαξε τη ζωή του και η σταθερή υποστήριξη της συζύγου του έχει πιστωθεί ως σημαντικός παράγοντας.
shutterstock_1623515227
Ωστόσο, σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο The Hollywood Reporter τον Δεκέμβριο του 2022, η Σούζαν αρνήθηκε ταπεινά να αποδώσει τη μεταμόρφωσή του αποκλειστικά στις προσπάθειές της. Μετέφερε ότι οι μάχες για τον εθισμό είναι βαθιά προσωπικές, τονίζοντας ότι το άτομο πρέπει να είναι έτοιμο να αγκαλιάσει την αλλαγή. «Αν έχετε συναντήσει ποτέ κάποιον που παλεύει με τον εθισμό, καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για ένα εσωτερικό ταξίδι και το ταξίδι είναι τελικά ατομικό» εξήγησε.

Ειδήσεις σήμερα

«Μάχη» για 10η ημέρα με τη φωτιά στον Έβρο - Κυβερνητικό κλιμάκιο σήμερα στην περιοχή

Αμερικανίδα έκανε ψευδή καταγγελία βιασμού γιατί απάτησε τον άνδρα της και ήθελε να κάνει δωρεάν εξετάσεις

Οι κλοπές στο Βρετανικό Μουσείο εκθέτουν τη «γελοία» στάση του απέναντι στις επιστροφές αρχαιοτήτων, λέει βουλευτής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης