Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Τα παιδιά του ξυρίζουν το κεφάλι του για τον νέο του ρόλο

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Τα παιδιά του ξυρίζουν το κεφάλι του για τον νέο του ρόλο

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έμεινε... γουλί για τις ανάγκες της νέας τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί

downeyjr_ksyrisma_arthrp
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πήρε τη μεγάλη απόφαση να ξυρίσει live το κεφάλι του και δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Για την ώρα, το συγκεκριμένο υλικό έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον ηθοποιό να μένει... καραφλός για τις ανάγκες της νέας τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «The Sympathizer», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έβαλε τα παιδιά του, να τον ξυρίσουν και εν μέσω της γιορτής του Χαλογουίν, φρόντισε να κοσμήσει το ανανεωμένο του λουκ με μία κολοκύθα.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ προσέγγισε τα δύο παιδιά του, τα οποία σκάλιζαν το λαχανικό και τα προσκάλεσε να συνεχίσουν την κατασκευή… στο κεφάλι του. Ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν θέλει να φορέσει κάποιο υλικό που θα τον παρουσιάζει καραφλό στη νέα σειρά, αντιθέτως επιθυμεί να ξυρίσει κανονικά τα μαλλιά του.

Στο τέλος του βίντεο ο ηθοποιός που αγαπήθηκε στον ρόλο του Iron Man, ευχαρίστησε τον 12χρονο γιο του και την 7χρονη κόρη του, ενώ ρώτησε τι τους οφείλει για τη σημαντική δουλειά τους. Ύστερα από μία μικρή... σύσκεψη, τα παιδιά αποφάσισαν πως πρέπει, ως αντάλλαγμα, να ζωγραφίσουν πάνω του μία κολοκύθα, για χάρη του αμερικανικού εθίμου που είθισται να προκαλεί τον τρόμο.

Δείτε το βίντεο
Η ανάρτηση έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από μισό εκατομμύριο likes και πολλοί από τους θαυμαστές, έσπευσαν να αφήσουν τα δικά τους σχόλια, για τη νέα εμφάνιση του Ντάουνι Τζούνιορ.

Στη λεζάντα του βίντεο ο ηθοποιός σημείωσε «Τα πράγματα που κάνουμε για τη δουλειά μας και για... τα παιδιά μας» συμπληρώνοντας και τον τίτλο της νέα σειράς «The Sympathizer».

Δείτε τη δημοσίευση 
Κλείσιμο


Η νέα τηλεοπτική σειρά «The Sympathizer»
Ο ρόλος στο «Sympathizer» θα είναι ο πρώτος που καλείται να ενσαρκώσει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ από το 2020. Η σειρά αποτελεί μία προσαρμογή του ομότιτλου βιβλίου του συγγραφέα Βιέτ Ταν Νγκουιέν που έχει κερδίσει μάλιστα Βραβείο Πούλιτζερ. Το σενάριο ακολουθεί έναν Γάλλο-Βιετναμέζο άνδρα, που υπηρέτησε ως κατάσκοπος των κομμουνιστικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.



Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος για οδηγό λεωφορείου στον Ασπρόπυργο: Τον πυροβόλησαν ενώ οδηγούσε - Τρεις συλλήψεις

Ιστορικό ρεκόρ για τη Ρεβυθούσα - Εκφορτώθηκαν 60 φορτία LNG το α’ εξάμηνο

Όσα έγιναν στη συναυλία της Panik: Η συγκίνηση του Αργυρού, η αποθέωση για τον 50 Cent

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης