Δημήτρης Μοθωναίος για το ενδεχόμενο πρωινής εκπομπής: «Είναι μια στρεσογόνος διαδικασία»
«Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να διαχειριστείς πολλά και διαφορετικά θέματα» δήλωσε ο ηθοποιός
Ο Δημήτρης Μοθωναίος θα συμμετέχει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Παραλία».
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις επαγγελματικές του επιλογές, τη ματαιοδοξία αλλά και τη συμμετοχή σε πρωινή εκπομπή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο Τύπος Tv.
Σχετικά με τα κριτήρια που επιλέγει πλέον τους ρόλους τους, ο Δημήτρης Μοθωναίος απάντησε: «Πριν από δέκα χρόνια αφοσιωνόμουν στο θέατρο. Απέρριπτα πρότζεκτ και προτάσεις γιατί είχα προτεραιότητα το θέατρο. Συνειδητοποίησα, όμως, ότι μου αρέσει να βλέπω διαφορετικά πράγματα. Οπότε άρχισα να δοκιμάζω και αποφάσισα ότι δεν θέλω να περιορίζομαι άλλο».
Σε ερώτηση για το τι ρόλο παίζει η ματαιοδοξία στη ζωή του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν με αφορά καθόλου όλο αυτό! Είμαι απλά ανοιχτός και δοκιμάζω… Είμαι ο τύπος που ξεκίνησε από το Εθνικό και την Επίδαυρο, σε υπόγεια θέατρα και ξαφνικά άνοιξα το Instagram, βρέθηκα σε πρωινή εκπομπή, άρχισα να δουλεύω στο εξωτερικό. Είμαι εμπειρικός τύπος, θέλω να δοκιμάζω πράγματα για να δω τι μου ταιριάζει».
Ενώ, τέλος για το αν θα ξαναέκανε πρωινή εκπομπή, δήλωσε: «Σε αυτήν τη φάση, όχι. Είναι μια δύσκολη δουλειά, πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να διαχειριστείς πολλά και διαφορετικά θέματα. Είναι μια στρεσογόνος διαδικασία».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).