Πόπι Ντελεβίν: Ένα μοντέλο με αριστοκρατικό DNA για τον γιο του Παύλου

Πόπι Ντελεβίν: Ένα μοντέλο με αριστοκρατικό DNA για τον γιο του Παύλου

Στην Ιμπιζα τα... αποκαλυπτήρια της ερωτικής σχέσης του 24χρονου «διαδόχου» με την 37χρονη ηθοποιό, μούσα σχεδιαστών μόδας, οινοπαραγωγό και αδελφή της Κάρα Ντελεβίν

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
poppy_delevigne_aleksios_Mak_2
Ακούγεται απογοητευτικό, αν όχι ακροθιγώς ταπεινωτικό, να είσαι ηθοποιός και κοσμική από κούνια, να έχεις αριστοκρατικό pedigree στο DNA σου και να σ’ έχει μεγαλώσει στα πόδια της η κυρία επί των τιμών της πριγκίπισσας Μαργαρίτας (αδελφής της Ελισάβετ), να έχεις βγει στο μεροκάματο κολλώντας ένσημα ως μοντέλο και να έχεις ενσαρκώσει τη μούσα βαρύτιμων σχεδιαστών μόδας, να βραβεύεσαι ως νεόκοπη οινοπαραγωγός και να διατηρείς δεσμούς αίματος με την Κάρα Ντελεβίν, κι όμως, παρά το πλήθος των ιδιοτήτων και των προσδιορισμών σου κάποιοι να σε μαθαίνουν στα 37 σου χρόνια ως το κορίτσι του Κωνσταντίνου-Αλέξιου.

Δηλαδή του μεγαλύτερου γιου του Παύλου (της Ελλάδας, όπως θέλει να αυτοαποκαλείται) και της Μαρί Σαντάλ. Αλλά η Πόπι Ντελεβίν είναι πιθανότατα εξόχως απασχολημένη πρωτίστως με τον πολλαπλό και πολυπράγμονα εαυτό της και δευτερευόντως με τον έρωτά της για το 24χρονο πριγκιπόπουλο, που μάλλον δεν δίνει ούτε σεντ βρετανικής λίρας για όσους μέχρι πρότινος αγνοούσαν όχι μόνο το βιογραφικό, αλλά ενδεχομένως και την ίδια την ύπαρξή της.

Η 37χρονη Βρετανή, μολονότι παιδιόθεν ανταποκρινόταν στο εκ γενετής κοσμικό καθήκον της, για χρόνια ζει μάλλον καλυμμένη από τη βαριά σκιά της μικρότερης αδελφής της Κάρα, τουλάχιστον για τα media. Με τη σχέση της όμως με τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, η οποία καταπώς φαίνεται φουντώνει και θεριεύει τους τελευταίους μήνες, και κυρίως με στιγμιότυπα όπως εκείνα που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες από τις κοινές διακοπές τους στην Ιμπιζα, η Πόπι διεκδικεί επιτέλους με αξιώσεις το δικό της γενναίο κομμάτι στην πίτα της οικουμενικής αναγνωρισιμότητας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Οταν ο Τίνο γνώρισε την Πόπι

Η εικασία για τον δεσμό του Τίνο, όπως τον προσφωνούν φίλοι και γνωστοί, και της Πόπι Ντελεβίν ξεκίνησε λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του παππού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Ηταν στις αρχές Μαρτίου όταν η εφημερίδα «Daily Mail» έσπειρε την είδηση πως ο γαλαζοαίματος και η αριστοκρατική γόνος συνδέονται με κάτι περισσότερο από μια τρυφερή φιλία, μεταφέροντας την εικόνα τους να ανταλλάσσουν αβρότητες σε βιβλιοπωλείο του Δυτικού Λονδίνου, τα μέρη δηλαδή της νύφης. Ακολούθησαν κάποια σκόρπια στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία παρεμπιπτόντως ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος δεν φαίνεται να έχει σε μεγάλη υπόληψη και πρώτη χρήση, που τοποθετούσαν τους δυο τους στο ίδιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος.

Κλείσιμο
Για πολλούς ήταν λογική η συχνή συνύπαρξή τους, αφού η Πόπι Ντελεβίν ανήκει στον στενό φιλικό κύκλο της μεγαλύτερης αδελφής του Τίνο, της Μαρίας-Ολυμπίας. Την επισημοποίηση του ειδυλλίου ανέλαβαν οι παπαράτσι, οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες εντόπισαν τον Τίνο και την Πόπι να παραθερίζουν στην Ιμπιζα ξέγνοιαστοι, αμέριμνοι και κυρίως απολύτως διαχυτικοί αναμεταξύ τους. Για πρώτη φορά το ζευγάρι που το χωρίζουν μεν 13 ημερολογιακά έτη, αλλά το συνδέουν, όπως φαίνεται, αισθήματα και ορμέμφυτα εμφανίστηκε να εκδηλώνει τον έρωτά του δημόσια, ήτοι στο σκάφος όπου απόλαυσαν τις σύντομες διακοπές τους στις Βαλεαρίδες. Εκείνη εντυπωσίασε με την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το ροζ μπικίνι της -εναρμονισμένο στην Barbie-mania που ενέσκηψε εσχάτως στον πλανήτη-, εκείνος τράβηξε τα βλέμματα όχι για την ξεκάθαρα αμήχανη επιλογή του φλοράλ μπανιερού του, αλλά χάρη στο γιγαντιαίο τατουάζ που διατρέχει την αριστερή πλευρά του κορμού του. Μαζί ενσάρκωσαν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο εκείνο που στην αργκό των κοινωνικών δικτύων καλείται #couplegoals.
f1-new--275795433_749892566416398_3155177566030672527_n

Απόδραση στην Τοσκάνη

Το γεγονός πως το ζευγάρι είναι αχώριστο αυτό το καλοκαίρι είχε επιβεβαιώσει από τον Ιούλιο η Πόπι Ντελεβίν μέσω Instagram, όταν μοιράστηκε στιγμιότυπα από την ολιγοήμερη απόδρασή τους στην Τοσκάνη. Ο Τίνο και εκείνη συνυπήρξαν στο ειδυλλιακό περιβάλλον της ιταλικής εξοχής, καλεσμένοι του brand βιώσιμης μόδας Reformation, αποκομμένοι από την πολλή συνάφεια του κόσμου, σε ένα μεταμοντέρνο σανατόριο για βαθύπλουτους και επιδραστικούς, απολαμβάνοντας πέρα από ο ένας τον άλλον και την παρέα, μεταξύ άλλων, της Μαρίας-Ολυμπίας και της Αλεξίας Μαυρολέων.

Η ίδια παρέα με ακόμα πιο εμπλουτισμένη σύνθεση (βλ. τους μικρότερους αδελφούς του Τίνο, Οδυσσέα-Κίμωνα και Αχιλλέα-Ανδρέα, και τις αδελφές Ιζαμπέλα και Αβα Μασενέτ, κόρες της δημιουργού και αλλοτινής ιδιοκτήτριας του online κολοσσού της μόδας Net-A-Porter) περί τα τέλη Ιουνίου είχε δώσει το «παρών» και στο εμβληματικό μουσικό Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι στην Αγγλία, απολαμβάνοντας τις συναυλίες των Guns n’ Roses και των Queens of the Stone Age.

Το κοινωνικό στάτους

Υπάρχει μια φήμη που ακολουθεί τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας όπως ο καρχαρίας το φρέσκο αίμα. Λέγεται μεταξύ αστείου και σοβαρού πως ξέρουν να επιλέγουν ευειδείς, φωτογενείς και εύρωστους οικονομικά συντρόφους. Οι περιπτώσεις της Μαρί Σαντάλ, της Τατιάνα Μπλάτνικ και της Νίνα Φλορ, συζύγων του Παύλου, του Νικόλαου και του Φίλιππου αντίστοιχα, μάλλον επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Στον ίδιο δρόμο ιχνηλατούν η Μαρία-Ολυμπία που διατηρεί δεσμό με τον Βρετανό ζάπλουτο αριστοκράτη Πέρεγκριν Πίρσον και ο αδελφός της Αχιλλέας-Ανδρέας ο οποίος είναι ζευγάρι με την Ιζαμπέλα Μασενέτ. Είτε πρόκειται για άρρητη παράδοση, είτε για σύμπτωση που επαναλαμβάνεται με συνέπεια δρομολογίου γερμανικής αμαξοστοιχίας, ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος, κατά κόσμον Τίνο, αποδεικνύεται θεματοφύλακας των παραδόσεων ή έστω των συμπτώσεων.

Η Πόπι Ντελεβίν είναι αδελφή της Κάρα Ντελεβίν, έχει δηλαδή τεκμήριο διασημότητας, είναι εγγονή του σερ Τζόσελιν Στίβενς, πρώτου εκδότη του περιοδικού «Harper’s Bazaar», με άλλα λόγια διαθέτει κοινωνικό στάτους, είναι κόρη του μεγαλοεργολάβου Τσαρλς Ντελεβίν, σαν να λέμε έχει χρήμα με ουρά, και του θρυλικού it girl των 80s Πανδώρα Ντελεβίν. Θα μιλούσαμε για πραγματικό λαχείο εάν η 37χρονη Βρετανή δεν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον πρώτο σύζυγό της, το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματία Τζέιμς Κουκ. Παρότι εκείνη και ο 43χρονος έχουν χωρίσει από τραπέζης και κλίνης από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, φαίνεται πως το διαζύγιό τους δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.
f3--xeg-312018763_1340918653348262_8886389669775805669_n

Μόντελινγκ και σινεμά

Στα 15 της την εντόπισε η θρυλική κυνηγός μοντέλων Σάρα Ντούκας -δική της ανακάλυψη ήταν και η Κέιτ Μος-, ενώ από τα 18 της χρόνια και για μια δεκαετία έζησε μεταξύ Λονδίνου, Νέας Υόρκης και Παρισιού εξαργυρώνοντας την εξωτερική καλλονή της σε πασαρέλες, καμπάνιες και φωτογραφήσεις σημαντικών οίκων. Υπήρξε μάλιστα για ένα φεγγάρι μούσα του Μαρκ Τζέικομπς όταν εκείνος διαφέντευε τον οίκο Louis Vuitton. Οταν όμως το μόντελινγκ άρχισε να της φαίνεται αρκετά εφήμερο και άλλο τόσο ρηχό, αποφάσισε να το κρατήσει στη ζωή της ως πάρεργο και στράφηκε στην υποκριτική.

Οι σημαντικότεροι ρόλοι της έως σήμερα είναι στις ταινίες «Kingsman: Ο χρυσός κύκλος» και «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού» και στη βρετανική τηλεοπτική σειρά «Riviera», ενώ σε λίγους μήνες θα βρεθεί στο Τενεσί για τα γυρίσματα του επόμενου φιλμ της, στο οποίο υπόσχεται να μην παίζει απλώς μια νέα, ωραία και εύπορη γυναίκα, δηλαδή τον εαυτό της. Μπορεί κανείς να αστειευτεί για τα «προβλήματα του πρώτου κόσμου» που αντιμετωπίζει, όπως το γεγονός ότι προ λίγων μηνών το εργασιακό burn-out την οδήγησε στην απόφαση να κατεβάσει ρολά, να μην εμφανιστεί ούτε καν στο after Oscar party του περιοδικού «Vanity Fair» και να προσφέρει χρόνο και χώρο στον εαυτό της με ένα μακρύ ταξίδι στις Μπαχάμες, όμως η ζωή της, που διευκολύνθηκε κατά τι από τα 3,5 δισ. δολάρια της πατρογονικής περιουσίας της, σφραγίστηκε από τα προβλήματα που αντιμετώπισε η μητέρα της τόσο εξαιτίας της διπολικής διαταραχής από την οποία πάσχει όσο και από τον αλλοτινό εθισμό της στα ναρκωτικά.
f2-new

Επενδύσεις

Πλέον έχει πιάσει τον ταύρο απ’ τα κέρατα, νιώθει ότι έχει τον έλεγχο της ζωής της και αυτό βγαίνει τόσο στον πράο τρόπο που μιλά και συμπεριφέρεται όσο και στη σιγουριά με την οποία αντιμετωπίζει τον εαυτό και τα επαγγελματικά εγχειρήματά της, που εκτείνονται από το μόντελινγκ και την ηθοποιία έως την παραγωγή κρασιού. Η ιδέα για τη δημιουργία του prosecco με το όνομα Della Vite γεννήθηκε όταν οι τρεις αδελφές Ντελεβίν έψαχναν να επενδύσουν τα χρήματά τους σε κάτι που πραγματικά τις ενδιέφερε. Ποιο ήταν το κοινό αγαπημένο ενδιαφέρον τους; Να πίνουν αφρώδη οίνο. Ετσι ξεκίνησε η συνεργασία τους με μια οικογένεια οινοποιών από το Τρεβίζο της Ιταλίας και το 2020 κυκλοφόρησαν οι πρώτες φιάλες του βραβευμένου πλέον οίνου τους, τον οποίο απόλαυσαν μάλιστα φέτος και οι συνδαιτυμόνες του επίσημου πάρτυ των Οσκαρ.

Το ενδιαφέρον βέβαια στην περίπτωσή της είναι πως μια millennial ενέδωσε στον έρωτα ενός zennial, δηλαδή του Κωνσταντίνου-Αλέξιου που ανήκει στη γενιά Z. Η σχέση τους θα μπορούσε να δώσει τροφή ακόμα και σε σενάρια από εκείνα με τα οποία σκέφτεται να ασχοληθεί επαγγελματικά πια ο 24χρονος πρίγκιπας. Μετά τις σπουδές του στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν των ΗΠΑ, ο Τίνο, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό περιοδικό πέρυσι τον Φεβρουάριο, έχει κατά νου να καταπιαστεί με τη συγγραφή σεναρίων και να εντρυφήσει στον κινηματογράφο. Εχει άλλωστε εκπεφρασμένα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα: τη μουσική, τη φωτογραφία, τη γλυπτική.

Ισως μάλιστα ως μελλοντικός κινηματογραφικός auteur έχει ήδη βρει τη μούσα του στο πρόσωπο της νυν αγαπημένης του. Κι αν αυτό είναι ένα καλό νέο για τον ίδιο και την Πόπι Ντελεβίν, είναι σίγουρα κακό μαντάτο για τα κορίτσια που ονειρεύτηκαν τον εαυτό τους στο πλευρό ενός πριγκιπόπουλου και βλέπουν πλέον το είδος των νέων, ωραίων και γαλαζοαίματων να απειλείται με εξαφάνιση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης