Κουλιανού: Μετά τη Μακρυπούλια και τη Μελέτη, ποζάρει άβαφη στο Instagram - Δείτε το βίντεο

Κουλιανού: Μετά τη Μακρυπούλια και τη Μελέτη, ποζάρει άβαφη στο Instagram - Δείτε το βίντεο

«Νιώσε ελεύθερος» γράφει η Βίκυ Κουλιανού στην ανάρτησή της

koulianou_avafi39
Με make-up free φωτογραφίες μοιράζεται στιγμές από τις καλοκαιρινές του διακοπές στα social media το ελληνικό Instagram και η Βίκυ Κουλιανού δεν αποτελεί εξαίρεση.

Μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, το μοντέλο πόζαρε άβαφο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ χαμογελά στην κάμερα του κινητού της. Στη λεζάντα έγραψε στα αγγλικά «Νιώσε ελεύθερος» και το κλιπ της απέσπασε πάνω από 1000 likes, από τις πρώτες ώρες της δημοσίευσής του.

Δείτε το βίντεο



Οι «άβαφες» αναρτήσεις των Μελέτη και Μακρυπούλια

Η Ελεονώρα Μελέτη, ανέβασε μέσω Instagram, ένα κλιπ στο οποίο χωρίς ίχνος μακιγιάζ, παίρνει διάφορους μορφασμούς για τον αέρα που έχει. Μάλιστα, η ίδια έκανε ακόμη μια ανάρτηση, στην οποία δείχνει το εντελώς άβαφο πρόσωπό της τη στιγμή που βγήκε η επίσημη ανακοίνωση του MEGA, για την ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι.
366124406_1992401021113462_8763729985306834737_n
Κλείσιμο

Ξέσπασμα Μελέτη στο Instagram - «Γυναίκες με ρωτάνε γιατί βγαίνω άβαφη, άλλες λένε να βάλω φίλτρα» 1

Λίγο αργότερα, επέστρεψε με νέο κλιπ, στο οποίο μοιράζεται την ανησυχία της με το κοινό της, για τα μηνύματα που έχει δεχτεί από γυναίκες.

Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Το 2023 υπάρχουν γυναίκες που με ρωτάνε κάτω από τις φωτογραφίες μου, για ποιο λόγο βγαίνω άβαφη. Άλλες με συμβουλεύουν να βάλω φίλτρα. Άλλες την "πέφτουν" σε γυναίκες που μου γράφουν όμορφα και κολακευτικά σχόλια. Θα απαντήσω κάποια στιγμή άλλά η απάντηση είναι απλή, τόσο εύκολη, αυτονόητη, που με ανησυχεί πολύ το ότι δεν γίνεται αντιληπτή από κάποιους. Μήπως θα έπρεπε να ανησυχούν και οι ίδιοι; Η αντίληψη είναι η αρχή της προσωπικότητας».
Ξέσπασμα Μελέτη στο Instagram - «Γυναίκες με ρωτάνε γιατί βγαίνω άβαφη, άλλες λένε να βάλω φίλτρα» 2


Λίγο μετά την κοινή ανάρτηση με τον Νίκο Μουτσινά, η παρουσιάστρια ανέβασε στο προφίλ της, νέες φωτογραφίες. Φορώντας το μαγιό και το παρεό της, η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, εντελώς άβαφη.

«Καλοκαίρι και Παρεό!

Όχι, πείτε μου αν το παθαίνετε κι εσείς.
Έχουν περάσει τόσα χρόνια κι ακόμη το μυαλό μου δε λέει να το συνειδητοποιήσει. Ακόμα κουβαλάω τόσα μα τόσα ρούχα στις διακοπές, αλλά τελικά φοράω μόνο παρεό και μαγιό. Δεν θα μιλήσω για το νεσεσέρ του μακιγιάζ… Αυτό δεν βγαίνει καν από τη βαλίτσα. Πότε επιτέλους θα με μάθω..;» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.


Δείτε τις φωτογραφίες
365468612_826798982377781_4928608679202078685_n
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης