Στην πατρίδα της, Γερμανία, αποφάσισε να περάσει φέτος τα γενέθλιά της, η Λάουρα Νάργες.
Μαζί με τον τον γιο της πήγε να επισκεφτεί τις παιδικές της φίλες, με τις οποίες ήθελε να γιορτάσει τα 33 σε ένα μικρό πάρτι στο πατρικό της, στο Μέντεν.
Μέσω Instagram, μοιράστηκε με τους 411.000 ακολούθους της πολλές φωτογραφίες από τα γενέθλιά της, όπου ποζάρει με τον γιο της και τις φίλες της. Στην ανάρτηση, αναφέρει ότι ο Χρήστος Σαντικάι δεν κατάφερε να είναι μαζί τους, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Της έστειλε, ωστόσο, μια τεράστια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα.
Δείτε τις φωτογραφίες
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε:
«Συνειδητοποιήσαμε με τις κολλητές φίλες μου, με τις οποίες είμαστε μία ζωή μαζί, από 20 έως και 29 χρόνια, πως ποτέ δεν καταφέραμε να γιορτάσουμε παρέα τα γενέθλια μου. Εφόσον είναι μες στο καλοκαίρι, πάντα έπεφταν στις (γερμανικές) διακοπές, μετέπειτα βρέθηκα Ελλάδα… και άντε βγάλε άκρη. Ήταν τόσο μα τόσο ξεχωριστή η προσωπική μου πρωτοχρονιά. Ήρεμα, ήσυχα, με τους γιους μας (μα όλες μας αγόρια έχουμε), τα κορίτσια μου ετοίμασαν πρωινό έκπληξη στο σπίτι και βραδινό dinner σε ένα πανέμορφο εστιατόριο, και απλώς μιλούσαμε κ γελούσαμε όπως παλιά, σαν να μην πέρασε μία μέρα, αλλά τελικά είμαστε πιο σοφές, πιο ώριμες και ίσως ακόμα πιο αγαπημένες… Ο άντρας μου έλειπε για επαγγελματικούς λόγους - αυτά έχει η ζωή που επιλέξαμε - αλλά φρόντισε να μου δείξει την αγάπη του με την πιο μεγάλη ανθοδέσμη που θα μπορούσε να κουβαλήσει ο γαμπρός μου.
Ο Αλέξανδρος, το μεγαλύτερο μου δώρο, απολαμβάνει την καθημερινότητα του στη φύση με πεντακάθαρο οξυγόνο και με τόσους πολλούς νέος φίλους (μέχρι στιγμής μετράω 9 👶🏻😍) Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τις γλυκύτατες σας ευχές και στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά από την πανέμορφη Γερμανία που τόσο μου έχει λείψει, περισσότερο από ποτέ…τελικά».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.