Τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα γιόρτασε η Λάουρα Νάργες, που πλέον έχει αποκτήσει έναν γιο με τον Χρήστο Σαντικάι.
Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Λάουρα Νάργες ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με το μωρό και τον τραγουδιστή, γράφοντας στη λεζάντα: «Το καταπληκτικό και μοναδικό 32ο έτος της ζωής μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω το νέο κεφάλαιο με την οικογένειά μου».
Δείτε τις φωτογραφίες
Με τη σειρά του και ο τραγουδιστής, ευχήθηκε στη σύζυγό του, με μια από τις φωτογραφίες που ανέβασε εκείνη. Στο τρυφερό στιγμιότυπο, εμφανίζεται η ραδιοφωνική παραγωγός να παίζει με το μωρό. «Εύχομαι στον άνθρωπό μου Χρόνια Πολλά. Να τα εκατοστήσες άγγελέ μου. Θα είμαι πάντα δίπλα σας. Σας αγαπώ, οικογένεια… ευλογία» έγραψε στην ανάρτησή του, ο Χρήστος Σαντικάι. Ειδήσεις σήμερα:
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.