Η πρώτη ανάρτηση με το νεογέννητο παιδί της
Τον Σεπτέμβριο του 2022, λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του παιδιού της, η Λάουρα Νάργες είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία μαζί του, στο δωμάτιο του μαιευτηρίου.
«21.09.2022», είχε σημειώσει, αναφερόμενη στην ημερομηνία γέννησής του.
Την είδηση της γέννησης του γιου του, είχε κάνει γνωστή ο Χρήστος Σαντικάι μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο τραγουδιστής είχε ανεβάσει μέσα από το προφίλ του στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία φαινόταν να κρατά το χέρι του νεογέννητου αγοριού που έφερε στη ζωή η Λάουρα Νάργες.
Στο story του είχε γράψει: «Καλώς ήρθες αντράκο μου. Λάουρα σε ευχαριστώ. Σε αγαπάω».
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.