Ne-Yo: Τα βάζει με τους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους να επιλέξουν το κοινωνικό τους φύλο - «Έχουν ξεχάσει τον ρόλο τους»

Ne-Yo: Τα βάζει με τους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους να επιλέξουν το κοινωνικό τους φύλο - «Έχουν ξεχάσει τον ρόλο τους»

«Από πότε είναι καλή ιδέα να αφήσουμε ένα 5χρονο, ένα 6χρονο, ένα 12χρονο να πάρει μια απόφαση που θα του αλλάξει τη ζωή;» ανέφερε

ne-yo
Ο Ne-Yo εξέφρασε τις σκέψεις του σχετικά με τους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να φέρονται σαν άτομα του αντίθετου φύλου, από πολύ νεαρή ηλικία.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο VladTV, ο ράπερ αναφέρθηκε σε αυτούς που επιλέγουν να αλλάξουν το φύλο τους, έστω εμφανισιακά, ενώ τόνισε πως δεν θεωρεί την απόφαση αυτή «δικό τους λάθος», αλλά «λάθος των γονιών τους».

«Νιώθω ότι οι γονείς έχουν ξεχάσει σχεδόν ποιος είναι ο ρόλος τους. Αν το αγοράκι σου έρθει κοντά και σου πει "μπαμπά, θέλω να γίνω κορίτσι", απλά τον αφήνεις να ζει με αυτό και να καμαρώνει;», είπε χαρακτηριστικά.



Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν αφήσεις αυτό το 5χρονο αγοράκι να τρώει καραμέλες όλη μέρα, θα το κάνει. Οπότε, από πότε είναι καλή ιδέα να αφήσουμε ένα 5χρονο, ένα 6χρονο, ένα 12χρονο να πάρει μια απόφαση που θα του αλλάξει τη ζωή; Από πότε συμβαίνει αυτό; Δεν το καταλαβαίνω».

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης τόνισε στη συνέχεια, πως ο ίδιος έχει ζήσει σε μια εποχή, όπου «ο άντρας ήταν άντρας και η γυναίκα, γυναίκα».

«Υπήρχαν δύο φύλα πάντα. Θα μπορούσες να συστηθείς και ως χρυσόψαρο αν θες, αλλά αυτή δεν είναι δική μου δουλειά. Θα αρχίσει να γίνεται δουλειά μου όμως, όταν προσπαθείς να με κάνεις με το ζόρι να παίξω αυτό το παιχνίδι. Δεν θα σε πω ποτέ "χρυσόψαρο"», αναφέρει.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα

Το Κίεβο θα κλιμακώσει τις επιθέσεις με drones στη Ρωσία


Πέθανε 67χρονος που υπέστη εγκαύματα στη φωτιά της Τιθορέας


Νεκρή βρέθηκε Μεξικανή φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί στο Βερολίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης