Rihanna: Μόνη του Αγίου Βαλεντίνου

Rihanna: Μόνη του Αγίου Βαλεντίνου

Μια λιγότερο προκλητική αλλά απίστευτα σέξι εμφάνιση έκανε το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου η  τραγουδίστρια Rihanna, η οποία φόρεσε ένα πορτοκαλί εντυπωσιακό Grecian φόρεμα, χρυσές γόβες,

Rihanna: Μόνη του Αγίου Βαλεντίνου
Μια λιγότερο προκλητική αλλά απίστευτα σέξι εμφάνιση έκανε το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου η  τραγουδίστρια Rihanna, η οποία φόρεσε ένα πορτοκαλί εντυπωσιακό Grecian φόρεμα, χρυσές γόβες, και βγήκε μόνη να παρακολουθήσει τη συναυλία του τραγουδιστή και παραγωγού της R&B, Ne-Yo, στο Staples Centre του Λος Αντζελες. Οι παπαράτσι από την άλλη πήραν την τραγουδίστρια από πίσω μήπως και ανακαλύψουν κάπου τον Chris Brown. Εκείνος όμως ήταν άφαντος. Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να έχει τσακωθεί για άλλη μια φορά. Οι δυο τους, όπως λέγεται, εμφανίστηκαν πριν από λίγες μέρες σε ένα club χωρίς όμως να κάθονται μαζί. Ηρθαν και έφυγαν χωριστά.

O Brown τη μέρα των ερωτευμένων εμφανίστηκε στο διαδίκτυο όπου από τη σελίδα του στο Twitter ευχήθηκε σε όλες τις γυναίκες του κόσμου χρόνια πολλά για τον Αγιο Βαλεντίνο: «Χρόνια πολλά σε όλες τις όμορφες γυναίκες του κόσμου. Τις βασίλισσες, τις αδερφές, τις κόρες. Σας αγαπώ».

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης