Η Άννα Φόνσουμετακόμισε, αφού η πολυκατοικία στην οποία διέμενε κρίθηκε ακατάλληλη, μετά από σοβαρή υδραυλική βλάβη.
Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από τον λογαριασμό «Το σπίτι του ηθοποιού» στο Facebook, έπρεπε να βρει άμεσα ένα σπίτι να μείνει, αφού στην πολυκατοικία έπρεπε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.
Μέχρι να βρεθεί ένα σπίτι, η Άννα Φόνσου είχε δηλώσει πως θα μείνει στο «Σπίτι του ηθοποιού». Ωστόσο, αυτό δεν κράτησε πολύ, αφού επανήλθε με νέα ανάρτηση και αποκάλυψε πως βρήκε το νέο της σπίτι.
Η ίδια μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου της σπιτιού, το οποίο αποκαλεί «Κουκλόσπιτο της Άννας».
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Φίλοι μου, μετά από αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία μας, δεν το έβαλα κάτω… Βρήκα στη Σόλωνος ένα σπίτι και επειδή στα δύσκολά μου πάντα επιδιώκω να δημιουργώ, έτσι και τώρα έφτιαξα το Κουκλόσπιτο της Άννας. Σαν σκηνοθέτης που είμαι και σκηνογράφος ελπίζω να τα κατάφερα και να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εξάλλου με κάνει να φαντάζομαι ότι κινούμαι σε ένα σκηνικό ενός έργου που κάποτε θα τελειώσει και θα βρεθώ πίσω στο σπίτι μου να ξεκουραστώ. Σας φιλώ».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.