ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ρις Γουίδερσπουν: Αποκαλύφθηκαν οι όροι πίσω από το διαζύγιό της με τον Τζιμ Τοτ

Ρις Γουίδερσπουν: Αποκαλύφθηκαν οι όροι πίσω από το διαζύγιό της με τον Τζιμ Τοτ

Το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στον γάμο του μετά από σχεδόν 12 χρόνια - Προτεραιότητά τους αποτελεί ο 10χρονος γιος τους 

ris-gouiderspoun
Η Ρις Γουίδερσπουν και ο Τζιμ Τοτ παίρνουν διαζύγιο και ο χωρισμός τους έχει ήδη συζητηθεί έντονα από το κοινό, που αναμένει να δει πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις τους από εδώ και στο εξής.

Το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στον γάμο του μετά από σχεδόν 12 χρόνια. Έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον 10χρονο Τενεσί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, οι δύο πρώην θα μοιραστούν από κοινού την κηδεμονία τους γιου τους, ενώ θα μοιραστούν τα έξοδά του ισάξια.



Τα δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Page Six, αναφέρουν πως η Γουίδερσπουν και ο Τοτ συμφώνησαν να μην πληρώσουν ο ένας στον άλλο διατροφή, αφού και οι δύο έχουν έσοδα άνω των 100.000 δολαρίων ετησίως.

Επιπλέον, το πρώην ζευγάρι συμφώνησε να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο σχετικό με την ανατροφή του παιδιού, προκειμένου να καταλήξουν σε ένα «φιλικό διαζύγιο», ενώ στα έγγραφα που κατέθεσαν, αναφέρουν μεταξύ άλλων, πως θα «συντροφοδοτούν ουσιαστικά για τον Τενεσί».

Τέλος, συμφώνησαν να μοιράσουν τα έργα τέχνης, τα έπιπλα και τα υπόλοιπα είδη του σπιτιού, όπου διέμεναν, ενώ υπέγραφαν σύμφωνο εμπιστευτικότητας, ώστε οι επιχειρηματικές, αλλά και προσωπικές υποθέσεις του ενός ή του άλλου, να μείνουν ιδιωτικές.


Ειδήσεις σήμερα:

Λάρισα: Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο, πρώτη φορά άπλωσε χέρι πάνω μου, λέει η αστυνομικός

Οι Έλληνες πολιτικοί στον κόσμο της Barbie με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης - Δείτε φωτογραφίες

ΑΑΔΕ: Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου με χρέη άνω των €150.000 - Δείτε λίστες και ονόματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης