Μάντι Μουρ: Ο 2χρονος γιος της διαγνώστηκε με το σύνδρομο Gianotti-Crosti

Μάντι Μουρ: Ο 2χρονος γιος της διαγνώστηκε με το σύνδρομο Gianotti-Crosti

«Αυτό το γλυκό αγόρι ξύπνησε με ένα τρελό εξάνθημα το Σάββατο το πρωί» έγραψε σε ανάρτησή της η ηθοποιός

mandy_moore
Ο 2χρονος γιος της Μάντι Μουρ, Όγκουστ, έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο Gianotti-Crosti, μια παιδική δερματική πάθηση που προκαλεί φαγούρα και εξανθήματα.

Η ηθοποιός του «This Is Us» αποκάλυψε μέσα από Story της στο Instagram την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, ότι πέρασε όλο το περασμένο Σαββατοκύριακο πηγαινοερχόμενη σε γιατρούς για να καταλάβει τι προκάλεσε τα ξαφνικά συμπτώματα του παιδιού.

«Αυτό το γλυκό αγόρι ξύπνησε με ένα τρελό εξάνθημα το Σάββατο το πρωί», έγραψε η ηθοποιός μαζί με μια φωτογραφία του Όγκουστ να τρώει ένα γλειφιτζούρι στο γραφείο του γιατρού.
Κλείσιμο
Εξήγησε ότι, αρχικά, εκείνη και ο σύζυγός της, Τέιλορ Γκόλντσμιθ, πίστευαν ότι επρόκειτο για «έξαρση εκζέματος» ή «αλλεργίες» και δοκίμασαν τα πάντα «για να βοηθήσουν [τον γιο τους] να βρει ανακούφιση από τη φαγούρα».

Μετά από μια επίσκεψη στα επείγοντα περιστατικά, σε παιδίατρο, σε δερματολόγο και σε παιδοδερματολόγο, πήραν επιτέλους κάποιες απαντήσεις.
mandy_1_

«Αποδείχθηκε ότι πρόκειται για ένα ιογενές παιδικό εξάνθημα που εμφανίζεται αυθόρμητα και ονομάζεται σύνδρομο Gianotti-Crosti», έγραψε η 39χρονη ηθοποιός πάνω από μια εικόνα των ποδιών του γιου της που ήταν καλυμμένα με κόκκινα σημάδια.
«Είναι σε όλα τα πόδια και τα πέλματα (αουτς) και στις πλάτες των χεριών του, αλλά πουθενά αλλού», έγραψε σε ανάρτησή της.

Παρά την ταλαιπωρία του, η μητέρα δύο παιδιών είπε ότι ο μικρός της ήταν όλο «χαμόγελα και γέλια» και συνέχισε την ημέρα του «σαν ροκ σταρ που είναι».

Η διάσημη ηθοποιός ενημερώθηκε ότι οι μόνες θεραπευτικές επιλογές ήταν οι στεροειδείς κρέμες και το Benadryl - και ακόμη και με αυτό, θα μπορούσε να πάρει 6 έως 8 εβδομάδες για να εξαφανιστεί.
mandy_2

«Όλα αυτά για να πω, αυτό το πράγμα με τους γονείς είναι περίεργο και δύσκολο και μερικές φορές αισθάνεσαι τόσο αβοήθητος (και ναι, είμαι πάντα τόσο ευγνώμων που είναι μόνο μια φαγούρα στο δέρμα)», κατέληξε.

«Τα παιδιά είναι ανθεκτικά και όσο χαμογελάει μέσα από αυτό, είμαστε μια χαρά», είπε στο τέλος η Μουρ.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μετά το αδιέξοδο για τον Δήμο Αθηναίων ο ΣΥΡΙΖΑ γυρνά στην υποψηφιότητα Παππά - Όλο το παρασκήνιο

Αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση τον Αύγουστο - Τα 11 νησιά με πληρότητα πάνω από 90%

Δύο τραυματισμοί από βουτιές στην «Γκιόλα» στη Θάσο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης