Mπέκαμ: Πήγαν για δείπνο με τον Λιονέλ Μέσι και τον Σέρχιο Μπουσκέτς στο εστιατόριο του Bad Bunny

Mπέκαμ: Πήγαν για δείπνο με τον Λιονέλ Μέσι και τον Σέρχιο Μπουσκέτς στο εστιατόριο του Bad Bunny

Το διάσημο ζευγάρι και τα αστέρια της Ίντερ Μαϊάμι απόλαυσαν μια χαλαρή βραδιά

beckham_-_bousquets_-_messi
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια Μπέκαμ δείπνησαν την Πέμπτη μαζί με το νέο αστέρι της Ίντερ Μαϊάμι, Λιονέλ Μέσι, και τον συμπαίκτη του Σέρχιο Μπουσκέτς, στο εστιατόριο Gekkō του Μαϊάμι. Το διάσημο εστιατόριο είναι συνιδιοκτησίας του Bad Bunny και του εστιάτορα Ντέιβιντ Γκρούτμαν.

Με αναρτήσεις της στο Instagram που δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή, η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη βραδιά, συμπεριλαμβανομένης μιας ομαδικής φωτογραφίας με Ντέιβιντ, τον Μέσι και τη σύζυγό του Αντονέλα Ροκούζο, τον Ντέιβιντ και τη σύζυγό του Ιζαμπέλα Γκρούτμαν, τον Σέρχιο Μπουσκέτς και την κοπέλα του Έλενα Γαλέρα, καθώς και τον συνιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Χόρχε Μας και τη σύζυγό του Αλέιδα Μας.

Δείτε την ανάρτηση


Κλείσιμο
Μια άλλη φωτογραφία έδειχνε τον σύζυγό της Μπέκαμ, τον Μπούσκετς και τον Μέσι, όλοι τους να ποζάρουν στην κάμερα χαμογελαστοί.

Η παρέα των σταρ δείπνησε μαζί και αποχώρησε αργά το βράδυ, όπου τους υποδέχτηκαν θαυμαστές και παπαράτσι που είχαν περικυκλώσει το εστιατόριο.
363903530_18384680200021416_1782489284204505546_n

Το Gekkō (στα ιαπωνικά σημαίνει «φεγγαρόφωτο») βρίσκεται στην περιοχή Brickell του Μαϊάμι και ιδρύθηκε από τους Bad Bunny και Γκρούτμαν το καλοκαίρι του 2022. Το ιαπωνικό steakhouse διαθέτει ένα sushi bar σε σχήμα U, βελούδινα κουβούκλια και εγκαταστάσεις τέχνης - συμπεριλαμβανομένης μιας τοιχογραφίας δράκου που δεσπόζει στην τραπεζαρία.

Ο Bad Bunny, ο οποίος κατάγεται από το Πουέρτο Ρίκο, δήλωσε ότι επέλεξε να ανοίξει το πρώτο του εστιατόριο στο Μαϊάμι επειδή «η κουλτούρα θυμίζει την πατρίδα μου».
shutterstock_2185721197__1_
Ο Bad Bunny

Εκτός από τον Μέσι και τους Μπέκαμ, αρκετοί διάσημοι εθεάθησαν προηγουμένως στο εστιατόριο, συμπεριλαμβανομένων των Εύα Λονγκόρια, Κάια Γκέρμπερ, Τζο Τζόνας και Σόφι Τέρνερ, J Balvin, Lil Wayne, Ντέρεκ Τζίτερ, Άαρον Πολ και Μπράιαν Κράνστον και Κιμ Καρντάσιαν και Τρίσταν Τόμπσον.

Ειδήσεις σήμερα:

Μετά το αδιέξοδο για τον Δήμο Αθηναίων ο ΣΥΡΙΖΑ γυρνά στην υποψηφιότητα Παππά - Όλο το παρασκήνιο

Αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση τον Αύγουστο - Τα 11 νησιά με πληρότητα πάνω από 90%

Δύο τραυματισμοί από βουτιές στην «Γκιόλα» στη Θάσο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης