Λίγη ώρα μετά τον αγώνα στο γήπεδο μπήκαν τα παιδιά του Μέσι και του Μπουσκέτς. Αφού πανηγύρισαν για τη μεγάλη νίκη το έριξαν στο ποδόσφαιρο. Από τη μια τα τρία αγόρια του Μέσι, ο Τιάγκο, ο Ματέο και ο Τσίρο και από την άλλη του Μπουσκέτς, ο Ένζο και ο Λεβί.
Οι νεαροί έδωσαν μάχες αλλά στο τέλος το γκολ το πέτυχε ο 5χρονος Τσίρο ο οποίος έχει δείξει, αν και μικρός, πως έχει ταλέντο!
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.