Γωγώ Μπρέμπου για την τρανς ηθοποιό στην Επίδαυρο: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να δοκιμαστεί πάνω στη σκηνή»

Γωγώ Μπρέμπου για την τρανς ηθοποιό στην Επίδαυρο: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να δοκιμαστεί πάνω στη σκηνή»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να προβληματίζεται σε σχέση με τη σεξουαλική ταυτότητα κάποιου, επειδή παίζει σε μία παράσταση» συμπλήρωσε

gogo-mprempou
Η Γωγώ Μπρέμπου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη μυθοπλασία που υπάρχει σήμερα στην τηλεόραση, αλλά και την τρανς ηθοποιό που θα παίξει στην Επίδαυρο.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και αρχικά, ανέφερε: «Έχει γίνει restart στην τηλεόραση με τη μυθοπλασία κι ευτυχώς. Το κοινό έχει ανάγκη να βλέπει ιστορίες που το αφορούν. Εγώ στις πλατφόρμες είχα βαρεθεί να βλέπω τα πάντα για άλλες χώρες».

Όσο για το Maestro και το ενδεχόμενο να συμμετείχε, δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ρόλος που θα μπορούσα να παίξω στη συγκεκριμένη σειρά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cudo2s7p7shd)
Κλείσιμο

Αναφορικά με την αποχή που έκανε από την τηλεόραση, η Γωγώ Μπρέμπου εξήγησε πως δεν είχε χρόνο, λόγω του θεάτρου. «Από τη δεκαετία της κρίσης, από την αρχή της κιόλας, δεν υπήρχε τηλεόραση. Υπήρχαν διαφημίσεις για έξυπνη σίτα. Δεν υπήρχε τίποτα», εξήγησε.

«Άρχισα να δουλεύω πάρα πολύ στο θέατρο, να κάνω 2-3 παραστάσεις τον χρόνο και με έναν τρόπο, δεν προέκυπτε να έχω χρόνο για να κάνω γυρίσματα στην τηλεόραση», συμπλήρωσε.

Τέλος, σχολίασε την τρανς ηθοποιό που θα παίξει στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου. «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να δοκιμαστεί πάνω στη σκηνή. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να προβληματίζεται σε σχέση με τη σεξουαλική ταυτότητα κάποιου, επειδή παίζει σε μία παράσταση. Εγώ θα προτιμούσα τους θεσμούς να απασχολούν ο προϋπολογισμός για την υγεία ή την παιδεία», τόνισε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας για την Νέα Αγχίαλο: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τις εκρήξεις - Έρευνα και από τον εισαγγελέα

Κικίλιας για πυρκαγιές: Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν από ανθρώπινο χέρι ή εμπρησμό - Δείτε βίντεο

Όπισθεν Στίγκα μετά το «αντάρτικο» των βουλευτών του και τη στήριξη σε Κασιδιάρη - «Θα τα λύσουμε την άλλη εβδομάδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης