Γωγώ Μπρέμπου: «Δεν πιστεύω ότι τα ναι και τα όχι φτιάχνουν καριέρες»

Γωγώ Μπρέμπου: «Δεν πιστεύω ότι τα ναι και τα όχι φτιάχνουν καριέρες»

«Οι προσωπικότητες φτιάχνουν και οι καλοί ταλαντούχοι συνεργάτες» συμπλήρωσε η ηθοποιός 

Gwgw_Brebou
Η Γωγώ Μπρέμπου παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η οποία υποδύεται την Όλγα από τον «Παράδεισο των κυριών».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της, μίλησε για τα δέκα χρόνια απουσίας της από την τηλεόραση, σχολίασε την περίοδο της πανδημίας, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που ο Θανάσης Βέγγος σταμάτησε να δίνει συνεντεύξεις.

«Οι εξελίξεις, στη σειρά, θα είναι καταιγιστικές… Αυτό που μαθαίνει απ’ τον γιο της είναι συγκλονιστικό, είναι κάτι που κάθε γονιός απεύχεται… Θα δεις παρακάτω πως αυτή η γυναίκα προσπαθεί να διαχειριστεί την διαταραγμένη προσωπικότητα του γιου της. Έχει φανεί ότι ο Πάρης δεν έχει ψυχική υγεία… Δε νιώθει τι σημαίνει δικαιοσύνη, τι σημαίνει διεκδίκηση τίμια…» είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν θα αποκαλύψει στον άντρα της ότι το παιδί τους έχει πρόβλημα: «Νομίζω ότι ο άντρας της είναι εκεί και θα πρέπει να το έχει δει κι εκείνος».

Ακόμα μίλησε για τα δέκα χρόνια απουσίας της από την τηλεόραση: «Ήταν συγκυριακό. Τώρα που πήρε ξανά μια φόρα η τηλεόραση που αφορά στα ελληνικά σίριαλ, εδώ είμαι… Δεν θα πω αν είχα προτάσεις, γιατί δεν πιστεύω ότι τα ναι και τα όχι φτιάχνουν καριέρες, οι προσωπικότητες φτιάχνουν και οι καλοί ταλαντούχοι συνεργάτες».
Gogo-Mprempou-500

Όσον αφορά στην περίοδο της πανδημίας, τα κλειστά θέατρα, αλλά και όσο συμβαίνουν στον χώρο η Γωγώ Μπρέμπου ανέφερε: «Δυσκολεύτηκα αρκετά. Το χώνεψα, παρόλο που θύμωσα γιατί η παράσταση έμεινε στη μέση, και προσπάθησα να κάνω υπομονή… Το επίδομα που έδινε η κυβέρνηση ήταν ένα έσοδο ροής… Αν είχα ακούσει ότι έχει συμβεί κάτι ακραίο, α αντίδρασή μυ θα ήταν σφαλιάρα. Δεν υπάρχει άλλη αντίδραση όταν εμένα θα μου έλεγε κάποιος κάτι τέτοιο…».

Για τον Θανάση Βέγγο η ηθοποιός είπε: «Δεν μου είχε δώσει ποτέ κάποια συγκεκριμένη συμβουλή. Η στάση που είχε, που τον ενδιέφερε μόνο η δουλειά του, που κοιτούσε τους πάντες με σεβασμό, που ήταν τόσο ευγενικός, τόσο gentleman, και είχε τόσο φοβερό χιούμορ… Ο Θανάσης Βέγγος σταμάτησε να δίνει συνεντεύξεις γιατί είχε μια εταιρία παραγωγής η οποία κάποια στιγμή δεν πήγε καθόλου καλά και δεν είχε βγει κανείς να του συμπαρασταθεί, ενώ ήταν χρεωμένος περνούσε πάρα πολύ άσχημα και αυτό τον θύμωσε και πολύ καλά έκανε».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης