Σακίρα: Κολύμπησε σε ποτάμι με τον πρώην της Ροσαλία, Rauw Alejandro

Σακίρα: Κολύμπησε σε ποτάμι με τον πρώην της Ροσαλία, Rauw Alejandro

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ο τραγουδιστής τερμάτισε τον αρραβώνα του με τη Ροσαλία

shakira_-_alejandro
Η Σακίρα απόλαυσε μια μέρα στο Πουέρτο Ρίκο με τον πρόσφατα ελεύθερο Rauw Alejandro.

Φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με την 46χρονη τραγουδίστρια να είναι σε ένα ποτάμι και να κολυμπάει μαζί με τα δύο παιδιά της και τον 30χρονο Alejandro.

Πριν από μόλις λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι ο Rauw Alejandro χώρισε από την αρραβωνιαστικιά του Ροσαλία μετά από 3 χρόνια σχέσης.

Ορισμένοι παρευρισκόμενοι εντόπισαν τη Σακίρα να κάνει μπάνιο στο ποτάμι μαζί με τον Πορτορικανό τραγουδιστή και μοιράστηκαν ένα βίντεο στο Twitter.
Κλείσιμο
Ο Alejandro πόζαρε επίσης για φωτογραφίες με μερικούς θαυμαστές.

Η Σακίρα και ο Alejandro είναι φίλοι από τότε που συνεργάστηκαν στο τραγούδι «Te Felicito» πέρυσι.

Ο χωρισμός του Rauw Alejandro από τη Σακίρα
Η Ροσαλία και ο Rauw Alejandro επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάρτιο, έγινε γνωστό ότι χώρισε στις 25 Ιουλίου σύμφωνα με το περιοδικό «PEOPLE». Παρά την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφει ο ένας για τον άλλο, ήταν κοινή απόφαση να τερματίσουν τη σχέση τους.

Οι πραγματικοί λόγοι πίσω από τον χωρισμό τους δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, ωστόσο κάποια δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο Πορτορικανός σταρ απάτησε τη Ροσαλία.
Ωστόσο, ο Rauw Alejandro θέλησε την Πέμπτη, 27 ιουλίου, να ξεκαθαρίσει τις φήμες γύρω από το όνομά του με μία ανάρτηση στο Instagram.

«Όλα αυτά τα χρόνια ήσουν μέρος των επαγγελματικών μου επιτευγμάτων, καθώς και όλων των ευτυχισμένων στιγμών που έχουμε ζήσει ως ζευγάρι. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα βρεθώ στη θέση να πρέπει να κάνω δημόσιες δηλώσεις για αυτό το τόσο ιδιωτικό για μένα θέμα», ξεκίνησε η δήλωσή του, απευθυνόμενος στην πρώην σύντροφό του.

«Ναι, πριν από λίγους μήνες η Rosi και εγώ τερματίσαμε τη σχέση μας. Υπάρχουν χιλιάδες προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν χωρισμό, αλλά στην περίπτωσή μας δεν ήταν λόγω τρίτων ή απιστίας. Σε αυτό το μικρό διάστημα που χρειάστηκα για να τα αφομοιώσω όλα αυτά, έχουν προκύψει εσφαλμένες δημόσιες καταγγελίες. Από τον σεβασμό που τρέφω για εκείνη, για τις οικογένειές μας και για όλα όσα ζήσαμε, δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλός και να συνεχίσω να βλέπω πώς προσπαθούν να καταστρέψουν την πιο αληθινή ιστορία αγάπης που μου επέτρεψε ο Θεός να ζήσω», συνέχισε στην ανάρτησή του.
rosalia_-_alejandro

Η Σακίρα, από την πλευρά της, μετά το διαζύγιό της από τον Ζεράρ Πικέ, έχει συνδεθεί ερωτικά με τον Λιούις Χάμιλτον και με τον Τζίμι Μπάλτερ καθώς έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές σε εξόδους και με τους δύο άντρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Δραματικές στιγμές στην Αγχίαλο - Καλύτερη εικόνα από τις πυρκαγιές σε Βόλο, Λαμία, Ρόδο, Κέρκυρα και Κάρυστο

Πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Σάμο, διασώθηκε ο πιλότος

Έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την ελληνική οικονομία - Θετικό πρόσημο για τις προοπτικές της και ακολουθεί επιθετική επενδυτική ατζέντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης