Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Ξύπνησα σήμερα το πρωί και νόμιζα ότι ήμουν έγκυος»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Ξύπνησα σήμερα το πρωί και νόμιζα ότι ήμουν έγκυος»

Δείτε την ανάρτηση της ποπ σταρ στο Instagram 

mpritnei-spiars
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παραδέχτηκε στο Instagram πως η καλοκαιρινή ζέστη την ταλαιπωρεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, εξήγησε πως σήμερα το πρωί ξύπνησε και νόμιζε πως... ήταν και πάλι έγκυος. Τελικά όμως, η ναυτία που ένιωσε δεν οφειλόταν σε μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη, αλλά στη ζέστη και τον ήλιο.

Η ποπ σταρ ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το εξώφυλλο ενός βιβλίου και στη λεζάντα της δημοσίευσής της, μοιράστηκε με το κοινό της τις σκέψεις της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Θεέ μου ... είναι η πρώτη χρονιά που κατάφερα να πιω αλκοόλ και έτσι το ταξίδι μου στο Μεξικό με όλα τα καταπληκτικά φαγητά και κρασί ήταν απίστευτο!!! Μου αρέσει πολύ ο χυμός και η ζέστη με κάνει να γλεντάω οπότε πρέπει πραγματικά να προσέχω τι βάζω στο στόμα μου... ας είμαστε ειλικρινείς, είναι μπερδεμένο. Το να μένω μέσα όλη μέρα με το κλιματιστικό φαίνεται σαν το πιο πρακτικό πράγμα που πρέπει να κάνω, αλλά ένιωθα κλεισμένη όλη μου τη ζωή!!».

«Θα είμαι ειλικρινής. Ξύπνησα σήμερα το πρωί και νόμιζα ότι ήμουν έγκυος, γιατί έχω τόση ναυτία, αλλά νομίζω ότι είναι ο ήλιος!!! Έκανα δουλειές όλη μέρα χθες... Μοιράζομαι αυτό το βιβλίο, γιατί αν είμαστε όλοι κάτω από τον ίδιο ήλιο πρέπει να αισθάνεστε κι εσείς κουλ!! Προετοιμάζομαι εξωτερικά και εσωτερικά... ο χυμός με κάνει να σκέφτομαι καλύτερα και πιο καθαρά !!! Μισώ να νιώθω ναυτία και άρρωστη, οπότε αν νιώθετε το ίδιο διαβάστε αυτό το βιβλίο... πάρε το χέρι κάποιου και απλά διαλογίσου και αν έχεις θέματα εμπιστοσύνης όπως εγώ... μην εμπιστεύεσαι πραγματικά κανέναν!!! Παίξε με τα σκυλιά σου ... και απλά χαμογέλα ... το να είσαι ευτυχισμένος τρελαίνει τους ανθρώπους!! Έτσι να είστε ευτυχισμένοι όμορφοι φίλοι μου!!», συμπλήρωσε. 

Δείτε την ανάρτησή της:

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα

Αμερικανίδα που αποκεφάλισε τον εραστή της και ασέλγησε στη σορό του... γελά και χειρονομεί στο δικαστήριο!

Ακραίος καύσωνας και σήμερα - Σχεδόν 8,5 εκατομμύρια κόσμος θα βιώσει θερμοκρασίες πάνω από 41 °C

Αυξήσεις μισθών και συντάξεων, μειώσεις φόρων και ενισχύσεις - Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο του Οικονομικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης