Αμέρικα Φερέρα: Γύρισε 50 φορές τον μονόλογο για την Barbie - «Ήταν μεγάλο δώρο»

Αμέρικα Φερέρα: Γύρισε 50 φορές τον μονόλογο για την Barbie - «Ήταν μεγάλο δώρο»

«Η Γκρέτα ήθελε να ακούσει τη δική μου αλήθεια, ήταν κάτι εντελώς δικό μου» εξήγησε η ηθοποιός

america-ferrera
H ταινία της Barbie είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες της φετινής χρονιάς. Αναμφίβολα, η ομάδα marketing λειτούργησε πολύ οργανωμένα και η προώθηση της ταινίας έγινε με μεγάλη επιτυχία.

Φυσικά, υπήρξαν και οι στιγμές που ξεχώρισαν και ανάμεσα σε αυτές ήταν και ο μονόλογος της Αμέρικα Φερέρα. Όπως είπε η ηθοποιός, η σκηνοθέτιδα, Γκρέτα Γκέργουικ της αποκάλυψε τον μονόλογό της, πριν καν διαβάσει το υπόλοιπο σενάριο.

«Μου είπε "έγραψα αυτόν τον μονόλογο για τη Γκλόρια και πάντα σε φανταζόμουν να το λες αυτό". Αν και ήταν πολύ κολακευτικό αυτό που μου είπε, με έκανε να αισθάνομαι πίεση. Όμως, με τον πιο ωραίο τρόπο», είπε η ηθοποιός στο Vanity Fair.

«Όταν διάβασα τον μονόλογο, με χτύπησε στην καρδιά. Ήταν φοβερό το νόημα. Ένιωσα ότι ήταν μεγάλο δώρο για έναν ηθοποιό να μεταδώσει στο κοινό κάτι τόσο αληθινό και καθαρτικό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Κλείσιμο
Όπως ανέφερε, το νόημα πίσω από την εν λόγω σκηνή ήταν εκείνο που την έκανε να προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Ωστόσο, όταν ήρθε η στιγμή να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα, όλο της το άγχος εξαφανίστηκε κι αυτό, γιατί η Γκρέτα Γκέργουικ της έδωσε την απόλυτη ελευθερία να παίξει τη σκηνή όπως εκείνη ήθελε.

«Ήμουν λίγο έκπληκτη, όταν η Γκρέτα με ώθησε πραγματικά να είμαι όσο πιο αληθινή και προσγειωμένη γίνεται. Ήταν ενδιαφέρον. Δεν χρησιμοποίησα κάποια συγκεκριμένη ένταση ή τόνο, η Γκρέτα δεν το ήθελε αυτό. Ήθελε να ακούσει τη δική μου αλήθεια. Ήταν κάτι εντελώς δικό μου», εξήγησε.

Βέβαια, ακόμα κι αυτό αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση, αφού χρειάστηκε να πειραματιστεί πολλές φορές, κάνοντας πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, μέχρι να καταλάβει ποιος ήταν αυτός που έβγαινε από μέσα της.

«Έκανα πρόβα τον μονόλογο 30 φορές και γυρίσαμε 50 διαφορετικές σκηνές, ήθελα να καλύψω πολλά διαφορετικά πρόσωπα και φάσματα, για να γίνει κατανοητό από κάθε άνθρωπο», είπε κλείνοντας η Αμέρικα Φερέρα.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Το Χίλτον αφηγείται την ιστορία του με φωτογραφικά ντοκουμέντα - Το ένδοξο παρελθόν και η επόμενη μέρα

Αποχαιρετούν στα social media τον 33χρονο που σκοτώθηκε από την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα

Βίντεο: Τα δάκρυα Βρετανίδας μετά τη φωτιά στη Ρόδο - «Ευχαριστώ τον Έλληνα ήρωα που μας έσωσε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης