Η instagrammer βρέθηκε στο νησί για διακοπές όταν τα πύρινα μέτωπα ανάγκασαν χιλιάδες τουριστών να εκκενώσουν τα ξενοδοχεία τους και να βρουν καταφύγιο σε άλλες δομές.
Πλέον, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επιστρέφει στην Αθήνα και ανέβασε ένα στιγμιότυπο μέσα από το λεωφορείο που επιβαίνει.
«Πίσω στην Αθήνα. Ελπίζω αυτό το πανέμορφο νησί που αφήνω να επανέλθει σύντομα και όλα να αποτελούν παρελθόν» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Τα βίντεο που δημοσίευσε με τους πυρόπληκτους σε ξενοδοχείο Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν τις προηγούμενες μέρες, βίντεο από την προσπάθεια εκκένωσης ξενοδοχείων και τουρίστών να προσπαθούν να βρουν καταφύγιο σε άλλες δομές. Ανάμεσά τους και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία ανέβασε κλιπ στο Instagram από το ξενοδοχείο που διέμενε.
Στο βίντεο που ανέβασε από ξενοδοχείο στη Λαχανιά, δίπλα στο Κιοτάρι, φαίνονται οι τουρίστες που είχαν κατακλύσει εκείνη την ώρα το λόμπι του ξενοδοχείου με τις αποσκευές τους. «Είμαστε εγκλωβισμένοι αλλά ασφαλείς στη Νότια Ρόδο» έγραψε η instagrammer.
Εν τω μεταξύ, η φωτιά άρχισε να πλησιάζει στο σημείο, με τις φλόγες να είναι ορατές από απόσταση μέσα στα νύχτα.
Σε άλλο story που ανήρτησε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρεται στο προσκύνημα που έκανε στο σπήλαιο του Ταξιάρχη Πανορμίτη αναφέροντας για τη φωτιά στη Ρόδο ότι «δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που βλέπω».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.