Η instagrammer βρέθηκε στο νησί για διακοπές όταν τα πύρινα μέτωπα ανάγκασαν χιλιάδες τουριστών να εκκενώσουν τα ξενοδοχεία τους και να βρουν καταφύγιο σε άλλες δομές.
Πλέον, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επιστρέφει στην Αθήνα και ανέβασε ένα στιγμιότυπο μέσα από το λεωφορείο που επιβαίνει.
«Πίσω στην Αθήνα. Ελπίζω αυτό το πανέμορφο νησί που αφήνω να επανέλθει σύντομα και όλα να αποτελούν παρελθόν» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Τα βίντεο που δημοσίευσε με τους πυρόπληκτους σε ξενοδοχείο Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν τις προηγούμενες μέρες, βίντεο από την προσπάθεια εκκένωσης ξενοδοχείων και τουρίστών να προσπαθούν να βρουν καταφύγιο σε άλλες δομές. Ανάμεσά τους και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία ανέβασε κλιπ στο Instagram από το ξενοδοχείο που διέμενε.
Στο βίντεο που ανέβασε από ξενοδοχείο στη Λαχανιά, δίπλα στο Κιοτάρι, φαίνονται οι τουρίστες που είχαν κατακλύσει εκείνη την ώρα το λόμπι του ξενοδοχείου με τις αποσκευές τους. «Είμαστε εγκλωβισμένοι αλλά ασφαλείς στη Νότια Ρόδο» έγραψε η instagrammer.
Εν τω μεταξύ, η φωτιά άρχισε να πλησιάζει στο σημείο, με τις φλόγες να είναι ορατές από απόσταση μέσα στα νύχτα.
Σε άλλο story που ανήρτησε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρεται στο προσκύνημα που έκανε στο σπήλαιο του Ταξιάρχη Πανορμίτη αναφέροντας για τη φωτιά στη Ρόδο ότι «δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που βλέπω».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.