Κατερίνα Στικούδη: «Θα κλείσω 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, αντέχω και πραγματικά δεν δίνω δεκάρα»

Κατερίνα Στικούδη: «Θα κλείσω 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, αντέχω και πραγματικά δεν δίνω δεκάρα»

Όσα είπε για εκείνους που την αμφισβήτησαν, αλλά και τη σχέση με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη

stikoudi9323
Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για την οικογένειά της με τον Βαγγέλη Σερίφη και την αμφισβήτηση στο πρόσωπό της ως τραγουδίστρια.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You, η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε και στο κατά πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της, ο γιος της, Βύρωνας.

«Σύντομα θα κλείσω 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, έχω σκληραγωγηθεί. Αντέχω και πραγματικά δε δίνω δεκάρα, γιατί επικεντρώνομαι καθημερινά στα δικά μου προβλήματα, στο σπίτι μου, στο παιδί μου, στην οικογένειά μου, στους γονείς μου. Με ρωτούσαν τις προάλλες στα social πώς αλλάζω την πάνα του μωρού με τα νύχια που έχω» είπε αρχικά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.
AS2A3148
Κλείσιμο

Όσο για τη σχέση της με τον σύζυγό της, η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν μυστικά και συνταγές, αλλά με τον Βαγγέλη ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ταιριάζουμε, ότι μπορούμε να κάνουμε παρέα, μιλώντας για τη μουσική μας. Ο Βαγγέλης έχει συμβάλει ακόμα και στον τρόπο που μιλάω, γιατί είναι φιλόλογος και έχει πάρα πολλές γνώσεις, οπότε κάθε μέρα που περνάει όλο και κάτι θα μάθω μαζί του. Φυσικά και διαφωνούμε σε πολλά πράγματα, αλλά πλέον έχουμε αποφασίσει ότι όταν θα διαφωνούμε, θα συμφωνούμε ότι διαφωνούμε».
8649_KATERINA_STIKOYDI_10102022

Τέλος, για όσους είχαν αμφισβητήσει τις φωνητικές της δυνατότητες και τη θεωρούσαν απλά μία ωραία γυναίκα, είπε: «Ακριβώς, και δεν αρνήθηκα ποτέ την εικόνα μου… Αλλά στηρίχθηκα στο πείσμα μου για τη δουλειά μου, μου άρεσε να μαθαίνω. Έκανα, λοιπόν, μια συμφωνία με τον εαυτό μου και είπα ότι κάνω μια δουλειά που θα την απολαύσω όσο κρατήσει. Στο χέρι μου ήταν να προσπαθήσω για να έχω διάρκεια.

Ποτέ δεν επαναπαύομαι άλλωστε, γιατί ξέρω ότι εάν πεις “εδώ είμαι, έφτασα” έχεις χάσει το παιχνίδι. Θα μπορούσε και να μη συμβεί τίποτα, γιατί εγώ δεν είχα ποτέ “πλάτες” από πίσω μου. Και δεν αναφέρομαι στον σύζυγό μου, ούτε στους φίλους μου, γιατί σε εκείνους λέω συνέχεια τον πόνο μου, γι’ αυτό δε χρειάστηκα ποτέ μέχρι σήμερα ψυχολόγο (γέλια)».

Ειδήσεις σήμερα:

«Καμίνι» η χώρα για μια εβδομάδα από τον νέο καύσωνα - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα 45αρια

Αδιανόητο έγκλημα στο Σικάγο: Παππούς και γιαγιά μαστίγωσαν μέχρι θανάτου την 5χρονη εγγονή επειδή «λερώθηκε»

Ζευγάρι στο Τέξας απήγαγε 18χρονη: Την κρατούσαν αλυσοδεμένη στο κρεβάτι και την βίαζαν για εβδομάδες



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης