Τις πρώτες του αναρτήσεις στα social media, ύστερα από τις εις βάρος του καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά, έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης.
Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής παρέμενε «σιωπηλός» για μήνες, χωρίς δηλώσεις και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα και με αφορμή τις φωτιές που μαίνονται στην Αττική, ο Αλέξης Γεωργούλης άνοιξε ξανά το προφίλ του στο Instagram του για να κοινοποιήσει αναρτήσεις που αφορούν έκκληση εθελοντών στα πύρινα μέτωπα. Η τελευταία δημοσίευση που έκανε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στην πλατφόρμα, ήταν περίπου πριν από 7 μήνες.
Το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου και μέσω stories, ο Αλέξης Γεωργούλης αναδημοσίευσε στιγμιότυπα εθελοντών που προσφέρουν βοήθεια, αλλά και σελίδων που ζητούν βοήθεια σε ζώα.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.