Η γυμνάστρια, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο διαγωνιστικό ριάλιτι, προσπαθεί να επανέλθει πια στην καθημερινότητά της στην Αθήνα.
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δημοσίευσε μια σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας πως θέλει να τακτοποιήσει κάποιες υποχρεώσεις, να ξεκουραστεί, να απολαύσει χρόνο με την οικογένειά της και έπειτα θα προσπαθήσει να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των θαυμαστών της.
Δείτε το βίντεο
«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι βγάζω story και κρατάω κινητό και σας μιλάω μετά από τόσους μήνες. Παρ’ όλα αυτά είμαι αρκετά καλά, είμαι κουρασμένη και προσπαθώ να ξεκουραστώ αλλά δεν τα καταφέρνω με επιτυχία. Κοιμόμαστε κάθε μέρα στις 6 το πρωί. Μου στέλνετε μηνύματα ότι δεν είμαι τόσο ενεργή στα social media. Τώρα γυρίσαμε να δούμε λίγο τις οικογένειές μας, να τακτοποιήσουμε κάποιες δουλειές και εκκρεμότητες» είπε αρχικά.
Και έπειτα συμπλήρωσε: «Τις επόμενες ημέρες θα είμαι όλη δική σας. Θα απαντήσω σε ό,τι ερώτηση μου κάνετε. Έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γίνει ακόμη πιο πολλά. Είμαι εδώ να βάλω τα πάντα στη θέση τους. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη στήριξή σας. Τα μηνύματα και η αγάπη σας είναι ατελείωτη και θα το λέω κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχατε εσείς, εμείς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές ανακρίβειες και θα μιλήσω».
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.