Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένα 4χρονο αγοράκι που κατέρρευσεσε παραλία της Χαλκιδικής την Πέμπτη (13/07).
Το αγοράκι έχασε τις αισθήσεις τους ενώ βρισκόταν στην παραλία και άμεσα ειδοποιήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο, σύμφωνα με το thestival.gr.
Με τη βοήθεια πληρωμάτων της ΕΛ.ΑΣ. το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στα επείγοντα του νοσοκομείου στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που ήταν διαθέσιμο επιλήφθηκε για να κρατηθεί στη ζωή το 4χρονο αγοράκι.
Δείτε βίντεο από τη στιγμή που το ασθενοφόρο φτάνει στο νοσοκομείο:
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.