Μάικλ Τζ. Φοξ: Επτά υποψηφιότητες Emmy για το ντοκιμαντέρ

Μάικλ Τζ. Φοξ: Επτά υποψηφιότητες Emmy για το ντοκιμαντέρ

«Είναι υπέροχο, κυρίως επειδή οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν πoιος πραγματικά είναι ο Μάικλ Τζ. Φοξ» δήλωσε ο σκηνοθέτης

michael_j_fox__1_
Ο αγαπημένος ηθοποιός Μάικλ Τζ. Φοξ μπορεί να προσθέσει ένα ακόμη Emmy στη συλλογή του καθώς το ντοκιμαντέρ «Still: A Michael J. Fox Movie» είναι ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία. Η παραγωγή του Apple TV+ κέρδισε επτά υποψηφιότητες τις περισσότερες από κάθε άλλη ταινία ή σειρά μη μυθοπλασίας.

Το «Still» ακολουθεί τον Μάικλ Τζ. Φοξ, τον θρυλικό ηθοποιό των ταινιών «Back to the Future» και «Teen Wolf», καθώς αφηγείται την ιστορία της ζωής του σε πρώτο πρόσωπο υπογραμμίζοντας παράλληλα την αισιόδοξη στάση του απέναντι στη νόσο του Πάρκινσον.

«Είναι υπέροχο, κυρίως επειδή οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν πoιος πραγματικά είναι ο Μάικλ Τζ. Φοξ», δήλωσε ο βραβευμένος σκηνοθέτης Ντέιβις Γκούγκενχαϊμ.
«Ήταν τόσο ανοιχτός στην ταινία, τόσο συναισθηματικός, ελεύθερος, ειλικρινής και τόσο αληθινός. Είναι μεγάλο ρίσκο για κάποιον που πρωταγωνιστεί σε ένα ντοκιμαντέρ. Ο κόσμος τον αγκάλιασε. Είμαι τόσο χαρούμενος και κυρίως γι' αυτόν», πρόσθεσε στο Deadline: Hollywood.

Δήλωσε επίσης πόσο ενθουσιασμένος είναι που μοιράζεται τις υποψηφιότητες των Emmy με τόσους πολλούς συνεργάτες από το «Still».

«Η ταινία ήταν μια δημιουργική συνεργασία, ειδικά με εμένα και του μοντέρ Μάικλ Χαρτ», σημείωσε ο σκηνοθέτης.

«Έδωσε τόσα πολλά σε αυτή την ταινία. Κάθε άρθρο μιλάει για το πόσο πρωτοποριακό ήταν το μοντάζ. Χαίρομαι που αναγνωρίζεται. Και η μουσική του Τζον Πάουελ, η οποία δεν είναι μια κλασική μουσική για ντοκιμαντέρ...και όλη η ομάδα, οι παραγωγοί, οι ηχολήπτες είναι πραγματικά μια ολοκληρωμένη συλλογική προσπάθεια», είπε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης