Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος είχε εξηγήσει ότι ο λόγος που σταμάτησε να κάνει παρέα μαζί του ήταν το γεγονός ότι είχε γίνει φίλος του Γιώργου Κόρομι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
«Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Όλοι αυτό μου λένε "Γιατί ρε συ ο Τριαντάφυλλος;". Όπως ακριβώς μου το λέτε εσείς, με μία πικρία με μία στεναχώρια. Όλοι έχουν στεναχωρηθεί. Δεν είναι μόνο το Survivor του 2021 και η σχέση που βγάλαμε από όλο αυτό. Η φιλία μας κράτησε και μετά από το παιχνίδι. Ήταν πραγματική φιλία, ερχόταν στο σπίτι με την οικογένειά μου, περάσαμε ωραίες στιγμές. Με τον γιο του είχα ιδιαίτερη σχέση, με τη γυναίκα του. Όπου ξεκινούσε να κάνει κάποιο live ήμουν εκεί», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.
Δείτε το βίντεο
«Στο καινούριο μαγαζί που άνοιξα ήταν ο πρώτος που έφερα. Δεν είχα δώσει κάποιο δικαίωμα, δεν είχα κάνει κάτι ποτέ στον Τριαντάφυλλο. Δεν τα έχω δει δεν έχω προλάβει να δω τι έχει ανεβάσει, αν ο μόνος λόγος ήταν η παρέα μου με τον Κόρο, δεν νομίζω ότι είναι κατακριτέο κάτι τέτοιο. Δηλαδή το βλέπω υπερβολικό, επειδή κάνω παρέα με τον Κόρο, ένα άλλο άτομο έξω να μου κρατάει κακία. Δεν είμαστε παιδάκια είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, αν εγώ ένιωσα ότι ήθελα να κάνω παρέα με τον Κόρο, αν ήταν πραγματικός φίλος μου ο Τριαντάφυλλος θα έπρεπε να είναι δίπλα μου, και να περιμένει να γυρίσω να του εξηγήσω», πρόσθεσε ο Σάκης Κατσούλης.
«Η Μαριαλένα μου είπε ότι προσπάθησε να έχει μια επικοινωνία μαζί της. Έχω κι εγώ μια πικρία. Να με πάρει να μου πει τι; Με βλέπετε λίγο σαστισμένο και παθητικό στη συνομιλία γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έχει συμβεί με τον Τριαντάφυλλο και να μιλάει έτσι για μένα», δήλωσε στο τέλος ο φετινός νικητής του «Survivor».
Δείτε βίντεο: Κατσούλης- Τριαντάφυλλος: Κόντρα on air για τον «Κόρο» - Δείτε τι είπαν
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.