Κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του «Survivor All Star», ζητήθηκε από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία έχει εξασφαλίσει τη θέση της στον τελικό του ριάλιτι που θα πραγματοποιηθεί αύριο, για τον παίκτη που θα προτιμούσε να δει να παίρνει την τρίτη και τελευταία θέση στον τελικό, ανάμεσα στους Νίκο Μπάρτζη και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.
«Δεν έχω πάντα τις ίδιες απόψεις με τον Σάκη, όπως όλοι γνωρίζουμε, εγώ έχω μια αδυναμία στον Νίκο από το '21, αλλά και τον Μάριο τον έχω στην καρδιά μου. Οπότε δεν μπορώ να αποφασίσω πραγματικά, μακάρι να μπορούσαμε να συνεχίσουμε όλοι στον τελικό. Σε λίγο θα μάθουμε το αποτέλεσμα, οπότε και εμείς αναμένουμε», δήλωσε η Μαριαλένα.
Επίσης, δεν παρέλειψε να εκφράσει και τις ευχαριστίες της για το τηλεοπτικό κοινό και τη στήριξη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.