Τζέιμι Φοξ: Εθεάθη σε γιοτ μετά το «θρίλερ» με την υγεία του - Δείτε βίντεο

Τζέιμι Φοξ: Εθεάθη σε γιοτ μετά το «θρίλερ» με την υγεία του - Δείτε βίντεο

Σχεδόν 3 μήνες ήταν «εξαφανισμένος» χωρίς κανένα νέο για την υγεία του

tzeimifoks39_567
Μετά από σχεδόν 3 μήνες μυστηρίου γύρω από την κατάσταση της υγείας του Τζέιμι Φοξ, ο ηθοποιός εθεάθη την Κυριακή 9 Ιουλίου, να χαίρει άκρας υγείας και να βολτάρει στη θάλασσα.

Βίντεο του ΤΜΖ, δείχνει τον Φοξ στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη μακρά νοσηλεία του έπειτα από «ιατρική επιπλοκή», όπως είχε δηλώσει τον Απρίλιο η κόρη του.

Στο κλιπ εμφανίζεται να απολαμβάνει μία μικρή κρουαζιέρα σε ένα γιοτ σε ποτάμι του Σικάγο και δείχνει να είναι αρκετά ευδιάθετος που βλέπει και τους θαυμαστές του. Ένα γειτονικό σκάφος τον προσπέρασε και ο Φοξ χαιρέτησε τους ανθρώπους που ήταν μέσα και τον αναγνώρισαν.

Δείτε το βίντεο

Μέχρι και το παραπάνω βίντεο, δεν είχε δημοσιευτεί τίποτα νεότερο για την κατάσταση της υγείας του. Είναι χαρακτηριστικό, ότι παρά το μεγάλο ενδιαφέρον των media, η οικογένεια του Φοξ δεν μοιραζόταν καμία πληροφορία για εκείνον, με αποτέλεσμα να έχουν «γεννηθεί» πολλά ερωτήματα για το τι του είχε συμβεί.

Κλείσιμο
Στα τέλη Ιουνίου, πηγή από το περιβάλλον του είχε τονίσει ότι ο Τζέιμι Φοξ «δεν είναι ακόμα ο εαυτός του».

«Λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και εργάζεται σκληρά για να αναρρώσει αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι ακόμα ο εαυτός του», είπε η πηγή, σημειώνοντας ότι οι πιο κοντινοί άνθρωποι του 55χρονου ηθοποιού κρατούν σιγή ιχθύος σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. «Τους έχει όλους γύρω του» τόνισε.

Ο συμπρωταγωνιστής του Φοξ στο They Cloned Tyrone, Τζον Μπογιέγκα, δήλωσε στο People στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες ότι πρόσφατα συνομίλησε μαζί του στο τηλέφωνο.

«Τελικά σήκωσε το τηλέφωνο. Σε ευχαριστώ, αδερφέ», είπε ο Μπογιέγκα. «Τα πάει καλά και ανυπομονούμε για την επιστροφή του. Του έδωσα απευθείας τις ευχές μου. Οπότε θα περιμένω μέχρι να επιστρέψει εδώ. Οπότε με την ησυχία σου, Τζέιμι. Σε αγαπάμε, αδερφέ μου» δήλωσε.

Ο Ντατάρι Τέρνερ, ο οποίος ήταν συμπαραγωγός της ταινίας μαζί με τον Φοξ, άφησε να εννοηθεί ότι θα επιστρέψει σύντομα στη δουλειά. «Τα πάει καταπληκτικά. Σας το υπόσχομαι. Τα πάει πολύ, πολύ καλά», είπε.

Ο σκηνοθέτης Τζούελ Τέιλορ μίλησε μαζί του χθες. «Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και διάθεση. Και θα επιστρέψει στην οθόνη. Θα επιστρέψει στη δουλειά του πολύ σύντομα».

Η αποκάλυψη της κόρης του
Στις 12 Απριλίου, η κόρη του Φοξ, Κορίν, με μια δήλωση στο Instagram αποκάλυψε ότι ο πατέρας της είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και αναρρώνει μετά από μια «ιατρική επιπλοκή» που αντιμετώπισε την προηγούμενη ημέρα. Εκείνη την περίοδο γύριζε την ταινία του Netflix Back in Action με την Κάμερον Ντίαζ.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, ο Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή χθες», ανέφερε σε μια δήλωση της οικογένειας.

Στις 3 Μαΐου, ο ίδιος ο Φοξ δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram ένα μήνυμα: «Εκτιμώ όλη την αγάπη! Αισθάνομαι ευλογημένος».

Η 29χρονη Κορίν εξέδωσε μια δεύτερη δήλωση, όπου απάντησε στις φήμες γύρω από την υγεία του ηθοποιού.

«Ενημέρωση από την οικογένεια: Λυπάμαι που βλέπω πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης οργιάζουν. Ο μπαμπάς μου έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και εβδομάδες, αναρρώνει» έγραψε στο Instagram Story της στις 12 Μαΐου, κοινοποιώντας ένα δημοσίευμα που υποστήριζε ότι η οικογένεια προετοιμάζεται για «τα χειρότερα».

«Στην πραγματικότητα. έπαιζε χθες πικλέμπολ. Ευχαριστώ για τις προσευχές και την υποστήριξη όλων! Έχουμε και μια συναρπαστική ανακοίνωση για τη δουλειά μας την επόμενη εβδομάδα».

Έκτοτε, η οικογένεια του Φοξ δεν έχει δώσει κανένα νέο στοιχείο σχετικά με την ανάρρωσή του.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης