Τζέιμι Φοξ: Έχουν περάσει 50 ημέρες και κανείς δεν ανακοινώνει γιατί νοσηλεύεται - «Εκπλήσσει τους πάντες» δήλωσε πηγή

Τζέιμι Φοξ: Έχουν περάσει 50 ημέρες και κανείς δεν ανακοινώνει γιατί νοσηλεύεται - «Εκπλήσσει τους πάντες» δήλωσε πηγή

«Ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης, ο Τζέιμι ζει από την προσπάθεια» πρόσθεσε

jamie_foxx
Η ανάρρωση του Τζέιμι Φοξ βρίσκεται πια σε πλήρη εξέλιξη, σύμφωνα με πηγή που αποκάλυψε την πρόοδο του σταρ του Χόλιγουντ στο περιοδικό «OK!», ωστόσο μυστήριο παραμένει η αιτία που νοσηλεύτηκε, 50 ημέρες μετά τη δημοσίευση της κόρης του, πως αντιμετώπισε κάποια ιατρική επιπλοκή.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, άγνωστης φύσεως, που πιθανότατα είχε να κάνει με κάποιο νευρολογικό θέμα, καθώς η κλινική στην οποία νοσηλευόταν ήταν ειδική στην «ανάρρωση από εγκεφαλικό επεισόδιο».

Αν και οι λεπτομέρειες για την εν εξελίξει κατάσταση της υγείας του ηθοποιού παραμένουν άγνωστες, η ίδια πηγή δήλωσε: «Η οικογένειά του ήθελε να έχει μια ήρεμη ανάρρωση. Χρειαζόταν χρόνο για να γίνει καλά και προτίμησαν να κρατήσουν τα πράγματα ιδιωτικά μέχρι να απομακρυνθεί εντελώς ο κίνδυνος για την υγεία του. Γι' αυτό και υπήρχε και υπάρχει ένα πέπλο μυστήριο για το τι ακριβώς έχει συμβεί».

Η πηγή, επίσης, ανέφερε: «Ο Τζέιμι εκπλήσσει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών του, με την αξιοσημείωτη πρόοδό του».
Και έπειτα πρόσθεσε: «Ο Τζέιμι αντιμετωπίζει σοβαρά την κατάσταση της υγείας του. Ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης. Ο Τζέιμι ζει από την προσπάθεια».

Κλείσιμο
«Ο Τζέιμι Φοξ ήθελε πάντα η Κορίν να είναι εκπρόσωπός του. Είναι αυτή που εμπιστεύεται περισσότερο», δήλωσε η πηγή, τονίζοντας ότι ο ηθοποιός έχει «μακρύ δρόμο μπροστά του», αλλά όλοι είναι αισιόδοξοι.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού, Κορίν Φοξ, παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του στο Instagram.

Στις 12 Απριλίου, η κόρη του αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα προβλήματα υγείας του πατέρας της με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, χάρη στην ταχεία δράση και την άριστη φροντίδα, βρίσκεται ήδη στον δρόμο της ανάρρωσης».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο που «παγώνει το αίμα»: Νεαρός πηδά στο νερό από σκάφος στις Μπαχάμες και χάνεται στα σκοτεινά νερά

Βίντεο: Τρόμος για υπάλληλο σε φούρνο στα βόρεια προάστια - Ο ληστής της κόλλησε το όπλο στον κρόταφο

Επαγγελματίες οι χάκερ της κυβερνοεπίθεσης στην τράπεζα θεμάτων - Δεν κινδυνεύουν οι πανελλαδικές

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης