Τζέιμι Φοξ: Η πρώην του, Κέιτι Χολμς, ανησυχεί για την υγεία του ηθοποιού

Τζέιμι Φοξ: Η πρώην του, Κέιτι Χολμς, ανησυχεί για την υγεία του ηθοποιού

«Η Κέιτι προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά πολλά τηλεφωνήματά της σε κοινούς τους φίλους δεν απαντώνται» δήλωσε πηγή

jamie_foxx_-_katie_holmes
Ο Τζέιμι Φοξ και η Κέιτι Χολμς ήταν μαζί για 6 χρόνια και παρόλο που η σχέση τους έληξε πριν από αρκετό καιρό, η Χολμς εξακολουθεί να νοιάζεται ιδιαίτερα για τον Φοξ και επιμένει να μάθει για την κατάστασή του, αλλά τα τηλεφωνήματά της μένουν αναπάντητα.

Ο Φοξ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα γυρίσματα της ταινίας του «Back in Action», καθώς μπήκε στο νοσοκομείο μετά από μια αδιευκρίνιστη ιατρική κατάσταση.

Σύμφωνα με το Radar Online, μια πηγή είπε: «Η Κέιτι ανησυχεί πολύ για τον Τζέιμι, Αυτή και ο Τζέιμι δεν τελείωσαν με τους καλύτερους όρους. Αλλά ανεξάρτητα από αυτό, ανησυχεί πολύ».

Η πηγή ανέφερε επίσης ότι «η Κέιτι προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά πολλά τηλεφωνήματά της σε κοινούς τους φίλους δεν απαντώνται. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει».

Κλείσιμο
Αυτό αποκαλύπτει ότι η Κέιτι Χολμς βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με όλους τους άλλους εκτός της οικογένειας του Φοξ, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν άλλα νέα και λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Πριν από λίγες εβδομάδες, αποκαλύφθηκε από ανώνυμη πηγή ότι ο Φοξ μπήκε σε μια πολύ συγκεκριμένου τύπου κλινική αποκατάστασης: «Η κλινική ειδικεύεται σε προγράμματα φυσικοθεραπείας για την αντιμετώπιση τραυματισμών ή μιας σωματικής κατάστασης που περιορίζει ή απαγορεύει την ικανότητα να περπατάει ή να περπατάει σωστά».

Η πηγή πρόσθεσε: «Ο Τζέιμι δεν θα βρισκόταν σε αυτή την κλινική αν δεν είχε επηρεαστεί κατά κάποιο τρόπο από ό,τι του συνέβη. Αλλά οι θαυμαστές θα πρέπει να είναι ήσυχοι. Ο Τζέιμι βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φροντίδα σε αυτού του είδους την κλινική».
Την ίδια στιγμή που η Χολμς ψάχνει για απαντήσεις, η συνάδελφός του ηθοποιού στο «Back in Action», Κάμερον Ντίαζ ανησυχεί επίσης, αλλά, όπως και με τη Χολμς, δεν έχει πάρει απάντηση.

«Η Κάμερον δεν έχει μιλήσει καθόλου με τον Τζέιμι και δεν ξέρει τίποτα άλλο από αυτά που ακούει», δήλωσε ένας φίλος της στη Daily Mail.

Ωστόσο, χθες ήρθε η είδηση από μια συνάδελφο και συνεργάτιδα του Φοξ ότι είναι καλά και αναρρώνει
«Μίλησα με ανθρώπους πολύ κοντά στον Φοξ, [και]είναι καλά», δήλωσε η ηθοποιός.

«Μισώ το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης συνέχισαν να ασχολούνται με το τι συνέβη χωρίς να έχουν τις κατάλληλες πληροφορίες» ανέφερε επίσης η Κόλμαν, σημειώνοντας ότι δεν εκπλήσσεται που ο Φοξ κρατάει μυστική την ιδιωτική του ζωή.

«Πάντα την σεβόταν. Αν έχετε παρατηρήσει πάντα κρατάει χαμηλούς τόνους. Μόλις έμαθα τα νέα, φυσικά και επικοινώνησα... ξεκουράζεται, είναι καλά και θα επιστρέψει. Εμπιστευτείτε με», τόνισε.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση: Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν έχω ξαναδεί γονιό να προβλέπει τι θα πάθει το παιδί του, δεν είχε αγωνία», κατέθεσε γιατρός

Εμφύλιος Wagner - Πούτιν: «Έκλεισε η υπόθεση» της ένοπλης εξέγερσης της Wagner, ανακοίνωσε η ρωσική FSB
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης