Η Δέσποινα Βανδή έδωσε μία συναυλία για το κοινό της στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουλίου.
Το «παρών» έδωσε, μεταξύ άλλων και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία φάνηκε να το διασκεδάζει. Στο παρακάτω βίντεο, η κόρη της τραγουδίστριας με τον Ντέμη Νικολαΐδη φαίνεται να χορεύει μαζί με τον Κώστα Καπετανίδη.
Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες
Στη συναυλία πήγε και ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης και η τραγουδίστρια έσκυψε στην πρώτη σειρά που καθόταν ο ηθοποιός, για να του δώσει ένα φιλί.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς