Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Τα είπα όλα στους γονείς μου για τα ναρκωτικά, ο πατέρας μου έπαθε σοκ»

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Τα είπα όλα στους γονείς μου για τα ναρκωτικά, ο πατέρας μου έπαθε σοκ»

«Η μητέρα μου με στήριξε ψυχολογικά, η απώλειά της ήταν ένα τεστ να μην υποκύψω ξανά» τόνισε η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου - Δείτε βίντεο

maria_eleni_lukourezoy
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη μάχη που έδωσε, προκειμένου να ξεπεράσει τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», όπου και αναφέρθηκε στον προσωπικό αγώνα που έδωσε, με τις καταχρήσεις.

«Ήμουν ανασφαλής μικρή, πολύ. Δεν ένιωθα ότι έπαιρνα την αγάπη που ήθελα, ήθελα την προσοχή. Νιώθεις ότι είσαι το επίκεντρο, ότι αλλάζει η ζωή σου» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctwkkbf182pl)
 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, αποκάλυψε ακόμη: «Κλείστηκα στο σπίτι, στη φύση. Εξαφανίστηκα απ’ όλους και απ’ όλα. Άρχισα να πονάω, να υποφέρω, να τα βλέπω όλα χάλια, αλλά να μένω εκεί, μόνη μου. Αυτό ένιωθα ενστικτωδώς ότι ήθελα να κάνω. Ο εθισμός αλλοιώνει τον χαρακτήρα σου. Είχα αλλοιωθεί. Ο χαρακτήρας μου ήταν άλλο πράγμα, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είμαι τώρα. Δεν έχεις συναίσθημα, δεν θες να νιώσεις, φοβόμαστε να νιώσουμε».

Όσο για τον θάνατο της μητέρας της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είπε: «Ήταν ένα τεστ η απώλεια της μάνας μου στο να μην υποκύψω και πάλι στα ναρκωτικά, που είναι ένα σοκαριστικό γεγονός, και θα μπορούσα εύκολα να ξαναγυρίσω σε αυτό τον πόνο».

Όσο για το πώς αποκάλυψε την εξάρτησή της στους γονείς της, ανέφερε: «Το είπα στον πατέρα μου, γιατί δεν είχε ιδέα τι έκανα. Του είπα "έχω κάνει αυτό και αυτό, θέλω να το ξέρεις, γιατί αν το ακούσεις θέλω να ξέρεις τι να πεις". Έπαθε σοκ. Η μητέρα μου με στήριξε ψυχολογικά. Τους τα είπα όλα, ό,τι έχω κάνει».

«Πονούσα πολύ ψυχικά. Είχα αγοραφοβία, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, γιατί είχα μάθει αλλιώς. Ήμουν κλεισμένη στο σπίτι, πολύ κλάμα, πολύ μόνη μου. Δεν λύγισα, δεν το σκέφτηκα καν αυτό. Είχα μπει σε μηχανισμό να βιώσω όλο τον πόνο, να πάω στον πάτο του πόνου, στο βαθύ μου σκοτάδι και να αρχίσω σιγά σιγά να με ανακαλύπτω ξανά» είπε τέλος, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Η Σάλμα Χάγιεκ χορεύει στο νερό για να γιορτάσει τους 25 εκατ. ακολούθους της στο Instagram

Νέο Ηράκλειο: Αυτοκίνητο «βούτηξε» στο κενό στο σταθμό του ΗΣΑΠ - Νεκρός ο οδηγός

Προς νέα «Βαβέλ» ο ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές τον Νοέμβριο θέλουν οι «Προεδρικοί» - Αριστερό το στίγμα Αχτσιόγλου 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης