Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τον θάνατό της «βασίλισσας της Σόουλ» Αρίθα Φράνκλιν και οι τελευταίες της επιθυμίες βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η δίκη θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες για να καθοριστεί ποια από τις δύο χειρόγραφες διαθήκες που βρέθηκαν θα υπερισχύσει και θα καθορίσει τον τρόπο διαχείρισης της περιουσίας της.
Η βασίλισσα της σόουλ η οποία είχε αποκτήσει τέσσερις γιους, δεν είχε επίσημη, δακτυλογραφημένη διαθήκη, παρά τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο γιος της Τεντ Γουάιτ ΙΙ πιστεύει ότι τα έγγραφα του 2010 που βρέθηκαν σε ένα κλειδωμένο ντουλάπι ελέγχουν την περιουσία, ενώ ο Κέκαλφ Φράνκλιν και ο Έντουαρντ Φράνκλιν τάσσονται υπέρ ενός εγγράφου του 2014 που ανακαλύφθηκε μέσα σε ένα σημειωματάριο χωμένο κάτω από ένα μαξιλάρι στο καθιστικό. Και οι δύο διαθήκες βρέθηκαν μήνες μετά τον θάνατό της.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.