Κέλι Κλάρκσον: Οι... σπόντες για τον πρώην σύζυγό της στο νέο της τραγούδι

Κέλι Κλάρκσον: Οι... σπόντες για τον πρώην σύζυγό της στο νέο της τραγούδι

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram με τους στίχους του νέου της single, «Me»

kelly-klarkson__1_
Το νέο τραγούδι της Κέλι Κλάρκσον φαίνεται πως έχει... παραλήπτη και δεν είναι άλλος από τον πρώην σύζυγό της, Μπράντον Μπλάκστοκ.

Το νέο της single, με τίτλο «Me» θα κυκλοφορήσει σήμερα και πιθανότατα, θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ της, «Chemistry».

Την Πέμπτη, η σταρ μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιους από τους στίχους του τραγουδιού, οι οποίοι φαίνονται να αποτελούν «σπόντες» για τον πρώην σύζυγό της.

«Δεν χρειάζομαι κάποιον να με επιπλήξει, δεν χρειάζομαι κάποιον που να με πληγώνει, δεν χρειάζομαι κάποιον που νιώθει αδύναμος, όταν στέκεται δίπλα μου», αναφέρουν οι στίχοι.

«Το "Me" κυκλοφορεί αύριο 🍷💔☀️ εδώ είναι οι στίχοι για να μπορείτε όλοι να τους μάθετε πριν κυκλοφορήσει», γράφει στην ανάρτησή της.


Λίγο καιρό πριν, η Κέλι Κλάρκσον είχε δηλώσει πως επέλεξε τον τίτλο «Chemistry» για το άλμπουμ της, καθώς ήθελε να περιγράψει όλο το εύρος των συναισθημάτων πίσω από το διαζύγιό της.

«Προσπαθούσα να βρω μια λέξη που να περιέγραφε πραγματικά το όλο θέμα, γιατί δεν ήθελα όλοι να πιστεύουν ότι θα κυκλοφορήσω κάτι που θα έδειχνε ότι είμαι θυμωμένη ή λυπημένη. Δεν είναι μόνο δύο συναισθήματα, ξέρεις», είχε πει.

«Αυτό το άλμπουμ μιλάει για μια ολόκληρη σχέση. Και μια ολόκληρη σχέση δεν πρέπει να περιορίζεται σε ένα μόνο πράγμα. Υπάρχουν τα άσχημα, αλλά υπάρχουν και τα καλά», συμπλήρωσε.

Το ζευγάρι χώρισε το 2020, μετά από επτά χρόνια γάμου. Ωστόσο, το διαζύγιό τους διευθετήθηκε δύο χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2022. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 8χρονη Ρίβερ και τον 6χρονο Ρέμινγκτον.



Ειδήσεις σήμερα:

«Νόμιζα πως ήταν κακό όνειρο» λέει η 36χρονη που πήρε εξιτήριο 44 μέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

Δείτε τα 21 γκολ των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης σε Europa και Conference League

Δυο αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους από κατάρρευση γέφυρας στην Κολομβία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης