Κέλι Κλάρκσον: Νιώθω ότι είμαι πολύ καλύτερη μητέρα μετά το διαζύγιο

Κέλι Κλάρκσον: Νιώθω ότι είμαι πολύ καλύτερη μητέρα μετά το διαζύγιο

«Τα παιδιά είναι ανένδοτα στο να κρατήσουν ζωντανό αυτό το όνειρο ότι κάποια μέρα ίσως να είμαστε ξανά μαζί με τον μπαμπά τους» σημείωσε

kelly-klarkson__1_
Τα παιδιά της Κέλι Κλάρκσον δεν δείχνουν να μπορούν να αποδεχτούν τον χωρισμό των γονιών τους.

Η παρουσιάστρια του «Kelly Clarkson Show» μίλησε στο podcast «We Can Do Hard Things» κι αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Μπράντον Μπλάκστοκ, αλλά και τα παιδιά της, τον 7χρονο Ρέμινγκτον και την 8χρονη Ρίβερ.

«Είναι δύσκολο. Αν και είχα φίλους κοντά μου, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό μας, συνειδητοποίησα ότι καθόμουν σε αυτόν τον γάμο για τα παιδιά μου. Παρά το γεγονός ότι είχα δει τη μητέρα μου σε δύο διαφορετικούς γάμους ως παιδί και καταλάβαινα ότι ήταν "ανθυγιεινό περιβάλλον"», εξήγησε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν κατάλαβε ποτέ αν ένιωθε ότι αγαπάει τόσο βαθιά τον τότε, σύζυγό της ή αν απλά δεν είχε αγαπήσει ποτέ τον εαυτό της.

«Είναι ενδιαφέρον πάντως, γιατί σκέφτεσαι τα παιδιά σου και λες "πώς θα τα επηρεάσει αυτό;". Θυμάμαι τελικά, ότι επηρεάσε εμένα περισσότερο. Ο πρώην μου είχε περάσει από ένα διαζύγιο στην οικογένεια και πάντα λέγαμε πως "δεν το θέλουμε αυτό για τα παιδιά μας"», αναφέρει.

Ωστόσο, θεώρησαν κι οι δύο πως ήταν η καλύτερη λύση, από το να προσπαθούν διαρκώς, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. «Προσπαθείς και προσπαθείς και μετά καταλαβαίνεις πως δεν θες να μεγαλώσουν μέσα σε μια τόσο τοξική σχέση», λέει.

«Βέβαια, δεν θα είναι το μόνο δύσκολο πράγμα που θα συναντήσουν ποτέ τα παιδιά σου. Αυτό σκέφτομαι», πρόσθεσε, ενώ τόνισε επίσης, πως τα παιδιά της δεν θα «χωνέψουν» ποτέ την ιδέα του χωρισμού τους.

kelly-klarkson
Πηγή: Shutterstock
«Δεν μπορούν καν να μας σκεφτούν με κάποιον άλλο άνθρωπο. Είναι ανένδοτα στο να κρατήσουν ζωντανό αυτό το όνειρο ότι κάποια μέρα ίσως να είμαστε ξανά μαζί. Δεν ξέρω τελικά, τι είναι καλύτερο, όπως και να 'χει, είναι δύσκολο. Όμως, νιώθω ότι είμαι μια πολύ καλύτερη μητέρα τώρα, γιατί όταν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, μπορείς να είσαι και με τους άλλους», σημείωσε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Τρομακτικό βίντεο: Καταιγίδα «ξήλωσε» τέντα σε εστιατόριο - «Πέταξαν» όσοι την κρατούσαν

Τραμπ μετά τη σύλληψη και την απελευθέρωσή του: «Η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί στις εκλογές του 2024»

«Θα σε στείλω στην εντατική»: Πώς τρομοκρατούσε η σπείρα των body builder τα νότια προάστια

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης