Priscilla: Δεν εγκρίνουν την ταινία τα άτομα που διαχειρίζονται την κληρονομιά του Έλβις Πρίσλεϊ

Priscilla: Δεν εγκρίνουν την ταινία τα άτομα που διαχειρίζονται την κληρονομιά του Έλβις Πρίσλεϊ

«Είναι για παιδιά κολλεγίου» λένε και κατηγορούν την Πρισίλα Πρίσλεϊ πως στόχο έχει μόνο τα χρήματα

priscilla__1_
Η επερχόμενη ταινία για τον έρωτα που έζησαν ο Έλβις και η Πρισίλα Πρίσλεϊ φαίνεται πως δεν έχει πάρει έγκριση από το περιβάλλον του αείμνηστου σταρ.

Αν και η σύζυγός του επαινεί την ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο, τόσο τα άτομα από το στενό του περιβάλλον, όσο κι εκείνοι που εργάζονται στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Elvis State» που τιμά τη μνήμη του, πιστεύουν πως εκείνη βρίσκεται πίσω από αυτό και σκοπός της είναι να κερδίσει χρήματα.


Κλείσιμο
Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, η ταινία που είναι αφιερωμένη στον έρωτα που έζησε το ζευγάρι, έχει «εξοργίσει» όσους βρίσκονταν κοντά στον Έλβις Πρίσλεϊ.

Η ταινία φέρει το όνομα της συζύγου του, «Priscilla» και είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία της Σοφία Κόπολα. Είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα που είχε γράφει η Πρισίλα Πρίσλεϊ το 1985, με τίτλο «Elvis and Me». Τον σπουδαίο τραγουδιστή υποδύεται ο Τζέικομπ Ελόρνι, ενώ στον ρόλο της Πρισίλα βρίσκεται η Κέιλι Σπέινι.

Priscilla | Official Teaser HD | A24


Υπάλληλος που εργάζεται στο «Elvis State» κι είδε την ταινία, περιγράφει τόσο το σενάριο, όσο και τη σκηνοθεσία ως «φρικτή», ενώ πρόσθεσε: «Αισθάνεσαι σαν να βλέπεις ταινία για παιδιά του κολλεγίου. Τα σκηνικά είναι φρικτά. Τίποτα δεν μοιάζει με την Graceland».

Από την άλλη μεριά, η Πρισίλα έχει εντελώς διαφορετική άποψη. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βλέπω το βιβλίο μου από την αριστοτεχνική Σοφία Κόπολα. Έχει εξαιρετική οπτική κι ήμουν πάντα θαυμάστρια της δουλειάς της. Είμαι βέβαιη πως αυτή η ταινία θα οδηγήσει τους πάντες σε ένα συναισθηματικό ταξίδι», είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Twitter.



Αν και η ίδια υποστηρίζει πως η ταινία αυτή αποτελεί μια «ωδή στον έρωτά της με τον Έλβις», όλοι την κατηγορούν πως απώτερος σκοπός της είναι να κερδίσει χρήματα.

Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα, η περιουσία των Πρίσλεϊ είναι το πιο πολυσυζητημένο θέμα στα media, με την Πρισίλα Πρίσλεϊ να βρίσκεται σε διαμάχη με την εγγονή της, Ράιλι Κίου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την κληρονομιά που άφησε πίσω της η κόρη της Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί.




Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης