Priscilla: Το ζεύγος Πρίσλεϊ ερωτεύεται στο τρέιλερ της ταινίας

Priscilla: Το ζεύγος Πρίσλεϊ ερωτεύεται στο τρέιλερ της ταινίας

Σε σκηνοθεσία της Σοφία Κόπολα και με πρωταγωνιστές τον Τζέικομπ Ελόρντι και την Κέιλι Σπένι

priscilla__1_
Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Κέιλι Σπένι ζωντανεύουν το ειδύλλιο του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ στο πρώτο τρέιλερ για την ταινία «Priscilla» της Σοφία Κόπολα.

Ο ηθοποιός του «Euphoria» πρωταγωνιστεί ως Έλβις και η ηθοποιός «Mare of Easttown» υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Priscilla», της σκηνοθέτιδας Σοφία Κόπολα, η οποία παρουσίασε το πρώτο της τρέιλερ την Τετάρτη. Η ταινία της A24 βασίζεται στα απομνημονεύματα της Πρισίλα Πρίσλεϊ του 1985 «Ο Έλβις και Εγώ».

«Όταν η έφηβη Πρισίλα Μπολιέ συναντά τον Έλβις Πρίσλεϊ σε ένα πάρτι, ο άνδρας που είναι ήδη ένας σούπερ σταρ της ροκ εν ρολ γίνεται κάποιος εντελώς απροσδόκητος σε ιδιωτικές στιγμές: ένας συναρπαστικός έρωτας, ένας σύμμαχος στη μοναξιά, ένας ευάλωτος καλύτερος φίλος», αναφέρει η σύνοψη της A24 για την ταινία.

Δείτε το τρέιλερ
Priscilla | Official Trailer HD | A24
Κλείσιμο

«Μέσα από τα μάτια της Πρισίλα, η Σοφία Κόπολα αφηγείται την αθέατη πλευρά ενός μεγάλου αμερικανικού μύθου στο μακρύ φλερτ και τον ταραχώδη γάμο του Έλβις και της Πρισίλα, από μια γερμανική στρατιωτική βάση μέχρι την ονειρική έπαυλη του Γκρέισλαντ, σε αυτό το βαθιά συναισθηματικό και συναρπαστικά λεπτομερές πορτραίτο της αγάπης, της φαντασίας και της φήμης».

Το έργο αυτό έρχεται μετά την εισπρακτική και κριτική επιτυχία της περσινής ταινίας «Elvis» του σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν, στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Όστιν Μπάτλερ - που προτάθηκε για Όσκαρ για την ερμηνεία του - και η Ολίβια Ντεζόνγκ ως Πρισίλα. Η ιστορία, εντούτοις, επικεντρώθηκε στη σχέση του σταρ με τον μάνατζερ του, Συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ, τον οποίο υποδύθηκε ο Τομ Χανκς. Η ταινία δέχτηκε άκρως θετικά σχόλια από την οικογένεια της Πρισίλας.
elvis

Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανός έβαλε στη σειρά τους 3 γιους του και τους εκτέλεσε - Καρέ καρέ η σύλληψη

«Μου έχεις κάνει τόσα πολλά… σκότωσέ με, τι να σου πω!» είπε ο 52χρονος πριν τον πυροβολήσει ο 83χρονος στην Ηλεία

Ποιες έδρες αλλάζουν χέρια σε νέα Βουλή με 7 κόμματα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης