Πρισίλα Πρίσλεϊ: Φωτογραφίζεται χαμογελαστή δύο μήνες μετά τον θάνατο της κόρης της και διχάζει

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Φωτογραφίζεται χαμογελαστή δύο μήνες μετά τον θάνατο της κόρης της και διχάζει

«Πλάκα κάνετε, δεν μοιάζει με μητέρα που πενθεί», «Είναι κακή μητέρα» γράφουν στο διαδίκτυο για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί

presila321
Η Πρισίλα Πρίσλεϊ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον ξαφνικό θάνατο της κόρης της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και τα πρώτα σχόλια που εισέπραξε, δεν είναι θετικά.

Σχεδόν δύο μήνες μετά τον χαμό της τραγουδίστριας, η μητέρα της έδωσε το «παρών» στο κόκκινο χαλί, με αφορμή  το τελευταίο πρότζεκτ της σε συνεργασία με το Netflix. Πρόκειται για τη σειρά κινουμένων σχεδίων «Agent Elvis». Η πρώην σύζυγος του Έλβις Πρίσλεϊ βοήθησε στη δημιουργία της επερχόμενης σειράς και δίνει τη φωνή της στην κωμωδία δράσης.

Οι φωτογραφίες της χαμογελαστής και ευδιάθετης Πρισίλα Πρίσλεϊ την έκαναν στόχο αρνβτηικών σχολίων. Κάτω από βίντεο και φωτογραφίες της πουτ δημοσιεύτηκαν σε YouTube και Twitter, οι χρήστες έδωσαν έμφαση στο ότι «δεν μοιάζει με μητέρα που πενθεί» ενώ πολλοί τη στοχοποίησαν για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ακόμη ο όνομα του Έλβις για να κερδίζει χρήματα. 

Δείτε βίντεο
Priscilla Presley Walks 1st Red Carpet Since Lisa Marie Presley's Death

Μερικά από τα σχόλια στο διαδίκτυο γράφουν:

«Πλάκα μου κάνεις . Δεν μοιάζει με μητέρα που πενθεί😮και τώρα πουλάει τον Έλβις σαν σούπερ ήρωα όχι όχι όχι όχι όχι αυτό είναι λάθος. Οι αληθινοί θαυμαστές σου σε αγαπούν Λίζα. Και ξέρουμε ότι δεν θα συμφωνούσες σε τέτοιες ηλίθιες ανοησίες. Ο Έλβις ήταν βασιλιάς του ροκ ρολ όχι σούπερ ήρωας . Κύριε ελέησον».

«Όταν πέθανε ο Μπεν, γιος της Λίζα Μαρί,  κυριολεκτικά εξαφανίστηκε. Ήταν ανενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καια δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση για σχεδόν 2 χρόνια. Τώρα, ξέρω ότι η Π.Π. μπορεί να έχει συμβόλαιο, αλλά εξακολουθεί να μου φαίνεται περίεργο το πώς είναι εκεί χαμογελαστή». 

Δείτε περισσότερα
prisila52782
irhiq3jpo3rq3r
prisilllll_
prisl493
lisa111






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης