Κέιτι Πέρι: Οι θαυμαστές του «American Idol» ζήτησαν να φύγει η τραγουδίστρια από την εκπομπή

Κέιτι Πέρι: Οι θαυμαστές του «American Idol» ζήτησαν να φύγει η τραγουδίστρια από την εκπομπή

Αφορμή στάθηκε ένα viral βίντεο όπου η διάσημη τραγουδίστρια συμπεριφέρθηκε σαν γάτα και προκάλεσε αντιδράσεις

keiti-peri
Οι θαυμαστές του «American Idol» ζήτησαν ο διαγωνισμός του τραγουδιού να απομακρύνει την Κέιτι Πέρι από κριτή μετά το παράξενο βίντεο με την τραγουδίστρια να συμπεριφέρεται σαν γάτα φορώντας ένα στενό δερμάτινο κοστούμι και το οποίο έγινε viral το Σάββατο.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει γίνει αντικείμενο αρκετών αντιδράσεων και άσχημων σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προκλητική και ιδιότροπη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της 21ης σεζόν του σόου.

Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο επίσημο Instagram του «Idol», η Πέρι, ο Λουκ Μπράιαν και ο Λάιονελ Ρίτσι κάθονται στο τραπέζι των κριτών, όταν ο Λάιονελ Ρίτσι αποφάσισε να σχολιάσει το ντύσιμο της τραγουδίστριας, που θύμιζε το κουστούμι της Catwoman, λέγοντας «έχουμε μια γυναίκα-γάτα μαζί μας».

Το αστείο του Ρίτσι προκάλεσε τα γέλια του Μπράιαν ο οποίος αποκάλεσε τη συν-κριτή του «Katy Purry».



Παίρνοντας και τα δύο σχόλια κυριολεκτικά, η τραγουδίστρια πήδηξε πάνω στην καρέκλα της και τέντωσε το αριστερό της πόδι πριν επιστρέψει σε σκυφτή θέση και κρατήσει τα χέρια της ψηλά σαν πατούσες.

«Είμαι έτοιμη να "κυνηγήσω" για ταλέντα», είπε η τραγουδίστρια. Στη συνέχεια, η Πέρι άρχισε να αγγίζει τον ώμο του Μπράιαν, σε μια κίνηση που θύμισε την κίνηση που κάνουν οι γάτες με τις πατούσες τους.

Το βίντεο δεν άρεσε καθόλου στους θαυμαστές της εκπομπής, καθώς αρκετοί σχολίασαν ότι «δεν αντέχουν» άλλο τη συμπεριφορά της Πέρι.

«Δεν την αντέχω πρέπει να ξεφορτωθούν αυτήν και τον Λουκ», σχολίασε ένας θαυμαστής. «Είναι γελοία», συμπλήρωσε ένας άλλος. Ένας θαυμαστής ισχυρίστηκε ότι «έχασε τον σεβασμό του» για τον Πέρι, ενώ ένας άλλος είπε ότι η όλη πράξη ήταν «τόσο ηλίθια».



Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγιο στην Πύλο: Το Λιμενικό διαψεύδει το BBC - «Το σκάφος διένυσε 30 ναυτικά μίλια από τον εντοπισμό μέχρι τη βύθισή του»

Κως: Καλούν ξανά για κατάθεση τον σύντροφο της Αναστάζια - Τα μυστηριώδη μηνύματα στο κινητό της 27χρονης

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Φλώρος έκανε άλμα από ελικόπτερο - Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης