Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η μητέρα της ικετεύει την τραγουδίστρια να επανορθώσει τη σχέση της με την αδελφή της Τζέιμι Λιν

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η μητέρα της ικετεύει την τραγουδίστρια να επανορθώσει τη σχέση της με την αδελφή της Τζέιμι Λιν

«Η Λιν ξέρει ότι όντως λείπει στη Μπρίτνεϊ η αδελφή της και της είπε ότι το συναίσθημα είναι προφανώς αμοιβαίο» δήλωσε πηγή

spears
Η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Λιν Σπίαρς, θέλει η ποπ σταρ να επανασυνδεθεί με την απομακρυσμένη αδελφή της, Τζέιμι Λιν Σπίαρς, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα.

«Η Λιν ικετεύει την Μπρίτνεϊ να επανορθώσει με την αδελφή της, Τζέιμι Λιν, τώρα», δήλωσε μια πηγή στη Daily Mail τη Δευτέρα.

«Και οι δύο τείνουν προς το "ναι". Η Λιν ξέρει ότι όντως λείπει στη Μπρίτνεϊ η αδελφή της και της είπε ότι το συναίσθημα είναι προφανώς αμοιβαίο».
Ωστόσο, η πηγή υποστήριξε ότι η Σπίαρς εξακολουθεί να διστάζει να συμφιλιωθεί με την Τζέιμι Λιν και περιμένει μια συγγνώμη πριν καν το σκεφτεί.

«Η Μπρίτνεϊ εξακολουθεί να αισθάνεται ότι η Τζέιμι Λιν είναι αυτή που τα θαλάσσωσε και αν πρόκειται να συναντηθούν, θα πρέπει να έρθει σε εκείνη και όχι το αντίστροφο», δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο.

Η μητέρα της τραγουδίστριας «σκέφτεται τώρα πώς θα το κάνει αυτό να συμβεί», σύμφωνα με το δημοσίευμα, και «δεν πρόκειται να ησυχάσει μέχρι όλα να είναι και πάλι τέλεια» μεταξύ της οικογένειας.

Και όμως, μια δεύτερη πηγή τόνισε ότι η μητέρα της Σπίαρς δεν βιάζεται να διορθώσει τη σχέση των θυγατέρων της, καθώς οι δύο τους εξακολουθούν να δουλεύουν πάνω στα δικά τους θέματα.

Κλείσιμο
«Η Λιν ξέρει ότι θα χρειαστεί ακόμα χρόνος για να ξαναβρεθούν στην ίδια σελίδα και να πέσουν σε όλα τα σωστά σημεία που πρέπει να είναι η σχέση τους», δήλωσε μια δεύτερη πηγή στη Daily Mail.

Η πηγή εξήγησε ότι η Λιν καταβάλλει «100 τοις εκατό προσπάθεια» για να συνεχίσει να «ενισχύει» τη σχέση της με τη Σπίαρς.
«Με όλο το δράμα που έχουν αντιμετωπίσει τα τελευταία δύο χρόνια μεταξύ τους, η πρόσφατη συνάντηση της Lynne με την Britney ήταν ένα ελπιδοφόρο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για καλύτερες μέρες», δήλωσε η πηγή.
Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν αποξενωμένη από τη μητέρα της για τρία χρόνια, αλλά επανενώθηκαν τον περασμένο μήνα. Η Σπίαρς αργότερα ξετρελάθηκε που είδε τη «γλυκιά» Λιν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο σπίτι της στην Καλιφόρνια.

«Με την οικογένεια υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν... αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές!!! Και αφού μπόρεσα να επικοινωνήσω αυτά που κρατούσα μέσα μου για πάρα πολύ καιρό, νιώθω τόσο ευλογημένη που μπορέσαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα ΣΩΣΤΑ!!! Σ' αγαπώ τόσο πολύ!!!», έγραψε στο Instagram.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια παραμένει σε αντιπαράθεση με τη μικρότερη αδελφή της.

Η διαμάχη τους επιδεινώθηκε όταν η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι η Τζέιμι Λιν «[την] εκμεταλλεύτηκε για χρηματικό κέρδος» αναφέροντας το όνομα της Σπίαρς σχεδόν 300 φορές στα απομνημονεύματά της τον Ιανουάριο του 2022, «Things I Should Have Said».

Η Σπίαρς κατηγόρησε επίσης την αδελφή της ότι δεν τη βοήθησε να βγει από την κηδεμονία που της είχε επιβάλει ο πατέρας τους, Τζέιμι Σπίαρς, τον Φεβρουάριο του 2008, η οποία τερματίστηκε τελικά τον Νοέμβριο του 2021 μετά από 13 χρόνια.

Η τραγουδίστρια δεν εκτίμησε επίσης όταν η Τζέιμι Λιν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εμφάνισης για το γεγονός ότι πάλευε με την αυτοεκτίμησή της ως μικρή αδελφή μιας παγκόσμιας σούπερ σταρ.

«Θα πούμε ότι ήταν δύσκολο να είμαι η αδελφή μου;;;;; Χμμμμμμμμ.... πραγματικά;;;;;» είχε γράψει η Σπίαρς σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Ιανουάριο.


Ειδήσεις σήμερα

Το Λιμενικό διαψεύδει το BBC - «Το σκάφος διένυσε 30 ναυτικά μίλια από τον εντοπισμό μέχρι τη βύθισή του ανοιχτά της Πύλου»

Liberation: Νέα αύξηση μισθού θέλει η Φον ντερ Λάιεν σαν πρόεδρος της Κομισιόν - Δεν της φτάνουν... τα €31.250 το μήνα

«Ο γενετικός έλεγχος στη Τζωρτζίνα δεν έδειξε κάτι, ο λύκος δεν είναι κληρονομικός», κατέθεσε μάρτυρας στη δίκη Πισπιρίγκου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης