Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συναντήθηκε με τη μητέρα της για πρώτη φορά μετά από χρόνια

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συναντήθηκε με τη μητέρα της για πρώτη φορά μετά από χρόνια

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε πει στο παρελθόν ότι την είχε προδώσει η Λιν Σπίαρς

britney_spears
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η μητέρα της Λιν συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από χρόνια στο σπίτι της τραγουδίστριας στη Νότια Καλιφόρνια.

Η επανασύνδεση έρχεται μετά από αρκετά χρόνια έντονων διαφωνιών και διαμαχών αναμεσά τους σχετικά με την 13χρονη κηδεμονία της σταρ από τον πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς, η οποία τελικά τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021. Η Σπίαρς είχε κάνει λόγο στο παρελθόν για προδοσία από τη μητέρα της καθώς και από την υπόλοιπη οικογένειά της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMΖ, η Λιν Σπίαρς έφτασε στο αεροδρόμιο του Λος 'Αντζελες και μεταφέρθηκε στο σπίτι του φίλου και μάνατζερ της τραγουδίστριας, Κέιντ Χάντσον. Έπειτα, με ένα uber έφτασε στο σπίτι της κόρης της, όπου παρέμεινε για περίπου 30 λεπτά. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο συζυγός της σταρ, Σαμ Ασγκάρι.

Η ποπ τραγουδίστρια ήξερε ότι η μητέρα της θα ερχόταν να τη δει, αλλά δεν ήξερε πότε ακριβώς, δήλωσε το δημοσίευμα του ΤΜΖ.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι σχέσεις μητέρας και κόρης έχουν εξομαλυνθεί σε έναν βαθμό, καθώς η Λιν αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα για συμφιλίωση έχοντας «δεσμευτεί να επανορθώσει με την κόρη της».

Μετά το τέλος της συνάντησης η Μπρίτνεϊ και ο Σαμ έκαναν μια μικρή βόλτα και επέστρεψαν στο σπίτι.
Τι  είχε πει η Σπίαρς για τη μητέρα της

Τον περασμένο Αύγουστο, η μητέρα της με μία ανάρτηση στο Instagram είχε απαντήσει στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς σχετικά με τις κατηγορίες που είχε εξαπολύσει η κόρη της.

Η ποπ σταρ είχε αναφέρει σε δημοσίευσή της πως ήταν απογοητευμένη και πολύ θυμωμένη με τους γονείς της και ιδιαίτερα με τη μητέρα της, για την υποχρεωτική κηδεμονία, στην οποία την υπέβαλαν για 13 χρόνια.

Θέλοντας να εκφράσει τη δική της θέση, η Λιν Σπίαρς είχε αναφέρει πως προσπάθησε με κάθε τρόπο να στηρίξει την κόρη της και να τη βοηθήσει να πετύχει τα όνειρά της.

«Μπρίτνεϊ, προσπαθούσα σε όλη σου τη ζωή να σε υποστηρίζω και να είμαι δίπλα σου, προκειμένου να σε βοηθήσω να πετύχεις τους στόχους σου και να κατακτήσεις τα όνειρά σου», είχε γράψει η 67χρονη κάτω από μια κοινή φωτογραφία της με την ποπ σταρ από το παρελθόν.

Στη συνέχεια, είχε προσθέσει: «Επίσης, έκανα το καλύτερο δυνατό για να σε βοηθήσω να ξεφύγεις από αυτές τις κακουχίες. Δεν σου έχω γυρίσει ποτέ την πλάτη και ούτε σκοπεύω να το κάνω».

Είχε αναφέρει μάλιστα, πως ήταν η κόρη της που την απέρριπτε συνεχώς. «Οι απορρίψεις σου όλες αυτές τις φορές, οι στιγμές που με πέταξες έξω, οι κλήσεις σου με κάνουν να νιώθω απελπισία. Έχω δοκιμάσει τα πάντα», είχε τονίσει η μητέρα της.

Τέλος, την είχε παρακαλέσει να κάνουν μια συζήτηση οι δυο τους, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. «Σε αγαπώ τόσο πολύ. Η συζήτηση αυτή όμως, είναι μόνο για εσένα και για εμένα. Πρέπει να γίνει από κοντά, ιδιωτικά», είχε γράψει κλείνοντας την ανάρτησή της.

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ κυκλοφόρησε την Κυριακή στο YouTube ένα ηχητικό απόσπασμα διάρκειας 22 λεπτών σχετικά με την κακοποίηση που βίωσε ως αποτέλεσμα της κηδεμονίας από τον πατέρα της. Η Σπίαρς είχε αποκαλύψει επίσης ότι απέρριψε «πολλά χρήματα» για να δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ.
348643210_1319473438654620_6952111584227644710_n

«Δεν κερδίζω τίποτα από το να τα μοιραστώ όλα αυτά», δήλωσε η 40χρονη Σπίαρς. «Μου έχουν γίνει προτάσεις να δώσω συνεντεύξεις στην Όπρα Γουίνφρεϊ και τόσους πολλούς ανθρώπους για πάρα πολλά χρήματα, αλλά είναι τρελό. Δεν θέλω τίποτα από αυτά. Για μένα δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κανονική συνέντευξη».

Η τραγουδίστρια του «Hold Me Closer» είχε ξεσπάσει και πάλι κατά της οικογένειάς της στο ηχητικό που διαγράφηκε λίγο έπειτα, εξηγώντας ότι ένιωθε σαν να την είχαν εγκαταλείψει εν μέσω της κηδεμονίας της.

«Με σκότωσαν κυριολεκτικά. Με πέταξαν μακριά», είχε πει η Σπίαρς. «Ένιωσα σαν να με πέταξε η οικογένειά μου. Έδινα παραστάσεις για χιλιάδες ανθρώπους τη νύχτα στο Λας Βέγκας, η βιασύνη του να είσαι καλλιτέχνης, το γέλιο, ο σεβασμός... Ήμουν μια μηχανή. Ήμουν μια γ… μηχανή, ούτε καν άνθρωπος σχεδόν. Ήταν τρελό».

Ειδήσεις σήμερα:

Σε νευρική κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή 

Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι

«Κόλλησε» με τη Σακίρα ο Τομ Κρουζ - Γιατί εκείνη λέει «όχι»

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης