Λατινοπούλου για γάμους ομόφυλων ζευγαριών: «Είναι αφύσικο και κόντρα στη θρησκεία μας»

Λατινοπούλου για γάμους ομόφυλων ζευγαριών: «Είναι αφύσικο και κόντρα στη θρησκεία μας»

«Το παιδί θέλει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όχι 52 φύλα να το μπερδεύουν σκοπίμως», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο

latin13_12
Με μία νέα ανάρτηση επέστρεψε στα social media η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μιλώντας αυτή τη φορά για την υιοθεσία, τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgaram, η πρώην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο χαρακτήρισε «αφύσικο» το να δημιουργείται οικογένεια από άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

«Δεν είναι φυσιολογικό ένα παιδί να μεγαλώνει με δυο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες. Το παιδί θέλει τη μητέρα του και τον πατέρα του και αυτό έχει διευκρινιστεί χρόνια τώρα μέσα απο αμέτρητες έρευνες. Όχι 52 φύλα να το μπερδεύουν σκοπίμως για να προωθούν κάποιοι τη δική τους ατζέντα με το έτσι θέλω», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της και στη συνέχεια, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέφερε τα εξής στο βίντεο:

«Ολοένα και περισσότερο αυξάνεται η πίεση από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης προς την κυβέρνηση προκειμένου να νομοθετήσει τον πολιτικό γάμο και την υιοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ άτομα. Για να το κλείνουμε το θεμα μια και καλή, τόσο εγώ όσο και η συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας δεν θέλει να ακούσει για γάμους μεταξύ ανδρών ή γυναικών, πόσω μάλλον για υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Είναι κάτι το παράλογο το αφύσικο και κόντρα στη θρησκεία μας.

Κάποιοι θα πουν πως αρκετές χώρες στην Ευρώπη τα έχουν υιοθετήσει όλα αυτά. Ξεχνούν βέβαια πως πολλές χώρες δεν έχουν κάνει αυτό το μοιραίο λάθος. Στην τελική αν θέλουμε να συγκριθούμε με την Ευρώπη θα ήταν προτιμότερο να συγκριθούμε με τα επίπεδα των μισθών που λαμβάνουν στην αγοραστική τους δύναμη, στο εκπαιδευτικό τους σύστημα, στο οδικό τους δίκτυο και τα μέσα μεταφορά που έχουν ή ακόμη και τις προσβάσεις που διαθέτουν για τους πολίτες τους που έχουν κάποια αναπηρία.

Το τελευταίο που μας ενδιαφέρει να συγκριθούμε είναι το εάν δέχονται του γάμους των ΛΟΑΤΚΙ και αν τους κρίνουν κατάλληλους για θετούς γονείς. Τόσο η βιολογία όσο και η θρησκεία είναι ξεκάθαρες σε αυτά τα θέματα. Δεν είναι φυσιολογικό ένα παιδί να μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες ή με δύο μαμάδες. Το παιδί θέλει τη μητέρα του και τον πατέρα του και αυτό έχει διευκρινιστεί χρόνια τώρα μέσα από αμέτρητες έρευνες. Όχι 52 φύλα να το μπερδεύουν σκοπίμως για να προωθούν κάποιοι τη δική τους ατζέντα με το έτσι θέλω. Θέλω να πιστεύω πως η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει στη συντονισμένη πίεση τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και των λόμπι που τη στηριζουν παγκοσμίως και ούτε θα διανοηθεί να επιτρέψει να υιοθετηθούν παιδιά από ΛΟΑΤΚΙ άτομα λες και τα παιδιά είναι προϊόντα που πρέπει να ξεστοκάρει για να αδειάσουν τα ιδρύματα.Ο θεσμός της οικογένειας στη χώρα μας είναι ιερός διότι μέσα από αυτόν γίνεται η ζύμωση των αυριανών πολιτών.

Ο πατέρας και η μητέρα παίζουν ξεχωριστό αλλά εξίσου καθοριστικό ρόλο στην ανατροφή, την εξέλιξη και τη διαμόρφωσή του χαρακτήρα τους. Δεν πρέπει να τον προσβάλουν μερικοί με ανόητες μόδες για να το παίζουν προοδευτικοί. Όποιοι δεν τα σέβονται αυτά και επιδιώκουν συστηματικά την αποδόμηση της κοινωνίας μας θα μας βρουν απέναντί τους».


Δείτε το βίντεο


Η ανάρτησή της έρχεται λίγες μέρες μετά το σχόλιό της στο Facebook, κατά του Γιώργου Καπουτζίδη,  ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Hello, είχε πει πως θα υιοθετούσε ένα παιδί, στην περίπτωση που θα έβρισκε τον κατάλληλο σύντροφο: 

«Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα το κάνω. Ένας ακόμα λόγος που μιλώ ανοιχτά για το δικαίωμα του γάμου και της τεκνοθεσίας είναι γιατί εγώ αυτά τα δικαιώματα δεν τα είχα. Δεν μου είπε κανείς ότι έχω αυτή την προοπτική. Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μια ζωή μόνος και κρυμμένος. Θέλω λοιπόν οι νέοι να έχουν αυτή την προοπτική, να ξέρουν ότι αν θέλουν να έχουν στο πλευρό τους έναν άνθρωπο, μπορούν να το κάνουν. Κι αν θέλουν να παντρευτούν με τον σύντροφο τους και να κάνουν οικογένεια, να μπορούν επίσης να το κάνουν. Αυτά που εγώ δεν είχα – και μπορεί πλέον το τρένο να έχει φύγει για μένα, δεν το γνωρίζω – δεν θέλω να τα στερηθούν οι νέοι άνθρωποι», είχε αναφέρει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική», έγραψε τότε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, προκαλώντας αντιδράσεις.
λατινοπουλουκαπουτζιδησ


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη μάνα του, επειδή του ζήτησε νερό!

Στο κινητό από σήμερα δίπλωμα και ταυτότητα - Δείτε πώς θα είναι


Lufthansa - Γερμανία: Απεργούν οι εργαζόμενοι, περίπου 1000 ακυρώσεις πτήσεων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης