Κέλι Κλάρκσον: Για εκφοβισμό και κακοποίηση κατηγορείται το talk show της από 11 υπαλλήλους

Κέλι Κλάρκσον: Για εκφοβισμό και κακοποίηση κατηγορείται το talk show της από 11 υπαλλήλους

«Τέρας» χαρακτήρισαν την εκτελεστική παραγωγό σε ανώνυμη καταγγελία τους - «Φοβόμαστε για τα αντίποινα»

larson93
«Πυρά» όχι από 1 ούτε από 2, αλλά από 11 υπαλλήλους του δέχεται το «Kelly Clarkson Show»

Πρώην και νυν εργαζόμενοι της εκπομπής που παρουσιάζει η Κέλι Κλάρσον, ισχυρίστηκαν ότι η πρωινή τηλεοπτική σειρά παράγεται μέσα σε ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον.

Προς έκπληξη της 41χρονης τραγουδίστριας, τα μέλη του προσωπικού μίλησαν στο Rolling Stone για τις εμπειρίες τους σχετικά με εκφοβισμό, λεκτική κακοποίηση και αντίποινα από υψηλόβαθμους παραγωγούς και καμία βοήθεια από τους ανθρώπινους πόρους όταν αναφέρθηκαν αυτά τα ζητήματα.

Κανείς δεν στοχοποίησε την Κλάρσον. Αντιθέτως, τη χαρακτήρισαν «υπέροχη» και τόνισαν ότι δεν καμία σχέση με όσους έκαναν μπούλινγκ μέσα από την εκπομπή. Αντίθετα, δεν είχαν να πουν τα ίδια και για την εκτελεστικό παραγωγό, Άλεξ Ντούντα, η οποία περιγράφηκε ως «τέρας».

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους από φόβο για αντίποινα και δήλωσαν επίσης ότι δεν πιστεύουν πως η Κλάρσον «δεν έχει αίσθηση του πόσο δυσαρεστημένοι είναι με τις συνθήκες εργασίας».
Ted_Lasso_Star_Toheeb_Jimoh_Wants_Kelly_Clarkson_To_Try_Nigerian_Ramen_Noodles_0-42_screenshot

Το νέο «Ellen»
Το talk show της νικήτριας με τρία Grammy έγινε αμέσως επιτυχία με το ντεμπούτο του το 2019. Δύο χρόνια πριν η Έλεν Ντετζένερις, είχε κατηγορηθεί ότι στο «Ellen DeGeneres Show» οι εργαζόμενοι υφίσταντο επίσης κακοποιητικές συμπεριφορές και μάλιστα και από την ίδια την παρουσιάστρια.

Οι μαρτυρίες
Ένας πρώην εργαζόμενος δήλωσε για την εκπομπή της Κλάρσον: «Το NBC προστατεύει την εκπομπή επειδή είναι η νέα τους πηγή εισόδων, αλλά η Κέλι δεν έχει ιδέα πόσο δυστυχισμένο είναι το προσωπικό της».

Ένας άλλος ανέφερε: «Θυμάμαι να ανεβαίνω στην οροφή της σκηνής για να κλάψω και να λέω: "Θεέ μου, τι κάνω; Γιατί βάζω τον εαυτό μου να το περάσει αυτό;"».

Πολλοί πρώην εργαζόμενοι είπαν ότι η Ντούντα εμποδίζει την παρουσιάστρια να ακούσει παράπονα για άδικη μεταχείριση. «Έχω έναν φίλο που είναι εκτελεστικός παραγωγός και με προειδοποίησε να μην πάρω αυτή τη δουλειά, επειδή προφανώς το έχει κάνει αυτό σε κάθε εκπομπή στην οποία έχει εργαστεί» ισχυρίστηκε ένας πρώην εργαζόμενος.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στο πλευρό του Μπελέρη πρώην υπουργός του Ράμα - Αποθεώθηκε η κόρη του (βίντεο)

Πιερρακάκης: Έτσι θα ψηφίζουμε με το κινητό - Ως τις 9 το βράδυ το 80% των αποτελεσμάτων

Σπαραγμός στην κηδεία του βρέφους στην Άρτα - Με μπομπονιέρες και γλυκά το «αντίο» (φωτογραφίες)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης