Ζιζέλ Μπούντχεν: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια διάλεξης στη Βραζιλία

Ζιζέλ Μπούντχεν: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια διάλεξης στη Βραζιλία

Τα δάκρυά της έρχονται λίγο μετά την ομιλία του πρώην συζύγου της, ο οποίος μίλησε για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους

zizel-mpounthen__2_
H Ζιζέλ συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια διάλεξης στην εκδήλωση VTEX στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ο λόγος για τα δάκρυά της παραμένει άγνωστος.

Παρακολουθώντας την πρώτη ημέρα της ετήσιας εκδήλωσης, η οποία περιλαμβάνει επιχειρηματικά συνέδρια και διαλέξεις, το μοντέλο βρέθηκε με τον πρόεδρο και συνιδρυτή της VTEX Mariano Gomide στη σκηνή. Συζήτησαν τις προκλήσεις της για την κατάκτηση του κόσμου, την περιβαλλοντική της υπεράσπιση και το επιχειρηματικό της ταξίδι, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου.


Η εμφάνισή της στην εκδήλωση έγινε λίγο μετά την ομιλία του πρώην συζύγου της, Τομ Μπρέιντι, ο οποίος μίλησε για τη συμφωνία τους σχετικά με τη συνεκπαίδευση των δύο παιδιών τους, Μπέντζαμιν και Βίβιαν Λέικ. Το πρώην ζευγάρι, που οριστικοποίησε το διαζύγιό του τον Οκτώβριο του 2022, φροντίζει πλέον εναλλάξ τα παιδιά του. Ο Μπρέιντι αποκάλυψε ότι τα παιδιά τους έχουν συναρπαστικά καλοκαιρινά σχέδια, όπως ένα ταξίδι στη Ντίσνεϊλαντ και στη συνέχεια μια επίσκεψη στη Βραζιλία με τη μητέρα τους. Ο Μπρέιντι, ο οποίος έχει επίσης έναν γιο ονόματι Τζακ με την πρώην του Bridget Moynahan, εξέφρασε την επιθυμία του τα παιδιά του να διατηρήσουν σχέσεις με ανθρώπους από διάφορα μέρη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς έχουν φίλους και ξαδέρφια διάσπαρτα.

Τόσο η Ζιζέλ όσο και ο Μπρέιντι έχουν μοιραστεί δημοσίως τη δέσμευσή τους να είναι συν-γονείς και να δίνουν προτεραιότητα στην ευημερία των παιδιών τους. Το μοντέλο έγραψε σε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα συνεχίσουν να παρέχουν στα παιδιά τους αγάπη, φροντίδα και προσοχή, ενώ ο Μπρέιντι τόνισε στο Instagram ότι τα παιδιά τους θα παραμείνουν το κεντρικό σημείο εστίασης στη ζωή τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος ανατίναξε το φράγμα στην Ουκρανία; - Ανησυχία για το πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια

Συμφωνία για ντιμπέιτ με την συμμετοχή των πέντε πολιτικών αρχηγών

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε πορνογραφικό υλικό στον 12χρονο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης